Se Galaxy Note20 Ultra pressefotos

BILLEDER: Samsung Galaxy Note20 Ultra er endnu ikke officiel, men pressebilleder er allerede nu i omløb. Se billeder af Galxay Note20 Ultra her.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra - se flere billeder herunder (Foto: Samsung / Ice Universe)

Den 5. august løfter Samsung sløret for Galaxy Note20-serien og rygterne op mod præsentationen er i den grad tiltagende.

Senest har Ice Universe, der er kendt for at lække en del informationer på Twitter, klar med pressefotos af Samsung Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra. Dem kan du se herunder.

For kort tid siden smuttede et ”rigtigt” billede af en Note20-enhed ud på nettet og i begyndelsen af måneden røg et billede af den næste Galaxy Note i farven Mystic Bronze ud på Samsungs officielle website i blandt andet Rusland og Ukraine.

Det forventes, at Galaxy Note20 Ultra vil køre på Qualcomm Snapdragon 865+ processoren. Desuden kommer skærmen med 120 Hz opdateringshastighed. Rygterne har ligeledes talt om 100x digitalt zoom på ultramodellen mens Galaxy Note20+ vil have 50x zoom.

Da rygterne kommer på internationalt niveau, er det svært at sige, hvorvidt Note20-serien frigives med Qualcomm processoren i vores markedsområde. Hidtil har Samsung kun anvendt Qualcomm Snapdragon på deres modeller i blandt andet USA mens vi her i Norden har måtte ”nøjes” med Samsungs egen Exynos processor.

Jeg ser frem til at tjekke Galaxy Note20-serien nærmere ud, når Samsung helt officielt frigiver specifikationerne. Jeg har stadig gode minder om Galaxy Note10-serien fra sidste år. Det bliver spændende om Samsung endnu et år kan overraske i note-kategorien.

Mens Samsung gør klar til Galaxy Note20-serien, har der også været tid til at sende en ny variant af Galaxy S20+ på markedet. Denne særlige BTS-udgave kommer i en vild lilla farve med et tilsvarende lilla Galaxy Buds Plus headset i den såkaldte S20+ BTS-Edition.

Du kan få det seneste nye om Galaxy Note20-serien ved at hoppe ombord på mit nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen.

Mere til historien

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at følge Apple og ikke længere vedlægge en oplader i salgspakken. Du kan læse mere om Samsungs planer her.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram