De første billeder af Galaxy Note20-serien

Se billeder af Samsung Galaxy Note20-serien er lækket på nettet. Se dem her.

Galaxy Note20-leak
Læk af Galaxy Note20-serien fra Jimmy is Promo på Twitter

Ifølge de seneste rygter vil Samsung Galaxy Note20-serien kunne købes fra den 21. august 2020. Præsentationen vil angiveligt finde sted den 5. august 2020.

Her en lille måned før præsentationen er rygterne taget til og nu er også billeder sluppet ud – altså udover de første pressebilleder som pludselig smuttede ud på Samsungs officielle website. Denne gang er der tale om ”hands-on”-billeder.

Det er twitterbrugeren @JimmyIsPromo, der denne gang lækker billeder af Galaxy Note20. Der er tale om billeder hvor den sorte Galaxy Note20 (eller plusmodel) holdes i hånden – desværre ikke den bronzefarvede, der fandt vej til Samsungs website. Se disse billeder her.

Tweet med Note20-afsløringen

100x Space Zoom?

Billederne bekræfter et triple-kamera på bagsiden, men ude på nettet bemærkes det også, at telefonen ikke har ”Space Zoom 100X”-brandingen på bagsiden, som vi så på Galaxy S20 Ultra.

Selvom det er svært at bedømme et design ud fra sådanne lækbilleder, så må jeg dog allerede nu konstatere, at Galaxy Note20 ser betydeligt mere trist ud – og knapt så inspirerende – som det var tilfældet på de pressefotos, der tidligere slap ud.

Inden vi bliver helt triste så lad os vente og se hvad Samsung har i ærmet. Det kan jo være, at virkeligheden overrasker.

Jeg deltog ved præsentation af Samsung Galaxy Note10-serien for et års tid siden. Her var der mange fede ting ved telefonen, da jeg så den ”in real life”. Så Note20-serien kan stadig overraske.

Herunder kan du se mine første indtryk, der er optaget kort efter jeg fik Galaxy Note10+ i hånden. Du kan også genopfriske den fede telefonen i min 2019-anmeldelse af Note10+.

LÆS OGSÅ: Særlig fed variant af Galaxy S20+ kommer til Danmark

Mere til historien

Sammen med præsentationen af Galaxy Note20-serien ventes også Galaxy Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G at se dagens lys.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram