De første billeder af Galaxy Note20-serien

Se billeder af Samsung Galaxy Note20-serien er lækket på nettet. Se dem her.

Galaxy Note20-leak
Læk af Galaxy Note20-serien fra Jimmy is Promo på Twitter

Ifølge de seneste rygter vil Samsung Galaxy Note20-serien kunne købes fra den 21. august 2020. Præsentationen vil angiveligt finde sted den 5. august 2020.

Her en lille måned før præsentationen er rygterne taget til og nu er også billeder sluppet ud – altså udover de første pressebilleder som pludselig smuttede ud på Samsungs officielle website. Denne gang er der tale om ”hands-on”-billeder.

Det er twitterbrugeren @JimmyIsPromo, der denne gang lækker billeder af Galaxy Note20. Der er tale om billeder hvor den sorte Galaxy Note20 (eller plusmodel) holdes i hånden – desværre ikke den bronzefarvede, der fandt vej til Samsungs website. Se disse billeder her.

Tweet med Note20-afsløringen

100x Space Zoom?

Billederne bekræfter et triple-kamera på bagsiden, men ude på nettet bemærkes det også, at telefonen ikke har ”Space Zoom 100X”-brandingen på bagsiden, som vi så på Galaxy S20 Ultra.

Selvom det er svært at bedømme et design ud fra sådanne lækbilleder, så må jeg dog allerede nu konstatere, at Galaxy Note20 ser betydeligt mere trist ud – og knapt så inspirerende – som det var tilfældet på de pressefotos, der tidligere slap ud.

Inden vi bliver helt triste så lad os vente og se hvad Samsung har i ærmet. Det kan jo være, at virkeligheden overrasker.

Jeg deltog ved præsentation af Samsung Galaxy Note10-serien for et års tid siden. Her var der mange fede ting ved telefonen, da jeg så den ”in real life”. Så Note20-serien kan stadig overraske.

Herunder kan du se mine første indtryk, der er optaget kort efter jeg fik Galaxy Note10+ i hånden. Du kan også genopfriske den fede telefonen i min 2019-anmeldelse af Note10+.

LÆS OGSÅ: Særlig fed variant af Galaxy S20+ kommer til Danmark

Mere til historien

Sammen med præsentationen af Galaxy Note20-serien ventes også Galaxy Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G at se dagens lys.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram