De første billeder af Galaxy Note20-serien

Se billeder af Samsung Galaxy Note20-serien er lækket på nettet. Se dem her.

Galaxy Note20-leak
Læk af Galaxy Note20-serien fra Jimmy is Promo på Twitter

Ifølge de seneste rygter vil Samsung Galaxy Note20-serien kunne købes fra den 21. august 2020. Præsentationen vil angiveligt finde sted den 5. august 2020.

Her en lille måned før præsentationen er rygterne taget til og nu er også billeder sluppet ud – altså udover de første pressebilleder som pludselig smuttede ud på Samsungs officielle website. Denne gang er der tale om ”hands-on”-billeder.

Det er twitterbrugeren @JimmyIsPromo, der denne gang lækker billeder af Galaxy Note20. Der er tale om billeder hvor den sorte Galaxy Note20 (eller plusmodel) holdes i hånden – desværre ikke den bronzefarvede, der fandt vej til Samsungs website. Se disse billeder her.

Tweet med Note20-afsløringen

100x Space Zoom?

Billederne bekræfter et triple-kamera på bagsiden, men ude på nettet bemærkes det også, at telefonen ikke har ”Space Zoom 100X”-brandingen på bagsiden, som vi så på Galaxy S20 Ultra.

Selvom det er svært at bedømme et design ud fra sådanne lækbilleder, så må jeg dog allerede nu konstatere, at Galaxy Note20 ser betydeligt mere trist ud – og knapt så inspirerende – som det var tilfældet på de pressefotos, der tidligere slap ud.

Inden vi bliver helt triste så lad os vente og se hvad Samsung har i ærmet. Det kan jo være, at virkeligheden overrasker.

Jeg deltog ved præsentation af Samsung Galaxy Note10-serien for et års tid siden. Her var der mange fede ting ved telefonen, da jeg så den ”in real life”. Så Note20-serien kan stadig overraske.

Herunder kan du se mine første indtryk, der er optaget kort efter jeg fik Galaxy Note10+ i hånden. Du kan også genopfriske den fede telefonen i min 2019-anmeldelse af Note10+.

LÆS OGSÅ: Særlig fed variant af Galaxy S20+ kommer til Danmark

Mere til historien

Sammen med præsentationen af Galaxy Note20-serien ventes også Galaxy Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G at se dagens lys.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram