Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

De næste tre måneder nedjusterer Apple produkttionen af iPhone Xr og iPhone Xs med 10 procent. Det har Apple meddelt leverandørerne.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har haft det bedre end de har pt. De har netop meddelt leverandørerne, at de skærer produktionen af de nye iPhone-modeller, (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), ned med 10 procent i de næste tre måneder. Det skriver MacRumors.com.

Kilden til historien er Nikkei Asian Review

I slutningen af december justerede Apple i forventningerne og produktionen. Dermed er det altså anden gang inden for kort tid, at Apple ændrer i forventningerne.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Hvor meget det påvirker de forskellige leverandører er forskelligt, da det handler om det de leverer og hvilke produkter det skal bruges til osv. Sådan har det lydt fra en unavngiven kilde til Nikkei Asian Review. Det stemmer også ganske godt overens med, at det primært er de nyere iPhone-modeller denne nedjustering omhandler.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

En anden kilde fortæller dog, at det er produktionen generelt – altså både nye og ”ældre” iPhones, der reduceres i produktionen til omkring 40 millioner enheder i kvartalet januar til marts 2019.

Tidligere var forventningen på omkring 48 millioner enheder. Men dette er altså nu nedjusteret to gange.

Om disse nedjusteringer fortsætter de øvrige kvartaler i år er uvist. Men MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med udmeldingerne fra Apple.

Tim Cook: Nye services er på vej i år

Mere til historien

Hvis man ser på teleselskaberne i Danmarks top 10-lister for 2018, så ser det ud til at Apples iPhone-modeller klarer sig ganske godt herhjemme. Hvis du vil blive klogere på det danske mobilmarked, så kan du se disse ting, som du måske ikke vidste.

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram