Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

De næste tre måneder nedjusterer Apple produkttionen af iPhone Xr og iPhone Xs med 10 procent. Det har Apple meddelt leverandørerne.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har haft det bedre end de har pt. De har netop meddelt leverandørerne, at de skærer produktionen af de nye iPhone-modeller, (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), ned med 10 procent i de næste tre måneder. Det skriver MacRumors.com.

Kilden til historien er Nikkei Asian Review

I slutningen af december justerede Apple i forventningerne og produktionen. Dermed er det altså anden gang inden for kort tid, at Apple ændrer i forventningerne.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Hvor meget det påvirker de forskellige leverandører er forskelligt, da det handler om det de leverer og hvilke produkter det skal bruges til osv. Sådan har det lydt fra en unavngiven kilde til Nikkei Asian Review. Det stemmer også ganske godt overens med, at det primært er de nyere iPhone-modeller denne nedjustering omhandler.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

En anden kilde fortæller dog, at det er produktionen generelt – altså både nye og ”ældre” iPhones, der reduceres i produktionen til omkring 40 millioner enheder i kvartalet januar til marts 2019.

Tidligere var forventningen på omkring 48 millioner enheder. Men dette er altså nu nedjusteret to gange.

Om disse nedjusteringer fortsætter de øvrige kvartaler i år er uvist. Men MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med udmeldingerne fra Apple.

Tim Cook: Nye services er på vej i år

Mere til historien

Hvis man ser på teleselskaberne i Danmarks top 10-lister for 2018, så ser det ud til at Apples iPhone-modeller klarer sig ganske godt herhjemme. Hvis du vil blive klogere på det danske mobilmarked, så kan du se disse ting, som du måske ikke vidste.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram