Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

9

De næste tre måneder nedjusterer Apple produkttionen af iPhone Xr og iPhone Xs med 10 procent. Det har Apple meddelt leverandørerne.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har haft det bedre end de har pt. De har netop meddelt leverandørerne, at de skærer produktionen af de nye iPhone-modeller, (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), ned med 10 procent i de næste tre måneder. Det skriver MacRumors.com.

Kilden til historien er Nikkei Asian Review

I slutningen af december justerede Apple i forventningerne og produktionen. Dermed er det altså anden gang inden for kort tid, at Apple ændrer i forventningerne.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Hvor meget det påvirker de forskellige leverandører er forskelligt, da det handler om det de leverer og hvilke produkter det skal bruges til osv. Sådan har det lydt fra en unavngiven kilde til Nikkei Asian Review. Det stemmer også ganske godt overens med, at det primært er de nyere iPhone-modeller denne nedjustering omhandler.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

En anden kilde fortæller dog, at det er produktionen generelt – altså både nye og ”ældre” iPhones, der reduceres i produktionen til omkring 40 millioner enheder i kvartalet januar til marts 2019.

Tidligere var forventningen på omkring 48 millioner enheder. Men dette er altså nu nedjusteret to gange.

Om disse nedjusteringer fortsætter de øvrige kvartaler i år er uvist. Men MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med udmeldingerne fra Apple.

Tim Cook: Nye services er på vej i år

Mere til historien

Hvis man ser på teleselskaberne i Danmarks top 10-lister for 2018, så ser det ud til at Apples iPhone-modeller klarer sig ganske godt herhjemme. Hvis du vil blive klogere på det danske mobilmarked, så kan du se disse ting, som du måske ikke vidste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer