Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

De næste tre måneder nedjusterer Apple produkttionen af iPhone Xr og iPhone Xs med 10 procent. Det har Apple meddelt leverandørerne.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har haft det bedre end de har pt. De har netop meddelt leverandørerne, at de skærer produktionen af de nye iPhone-modeller, (iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max), ned med 10 procent i de næste tre måneder. Det skriver MacRumors.com.

Kilden til historien er Nikkei Asian Review

I slutningen af december justerede Apple i forventningerne og produktionen. Dermed er det altså anden gang inden for kort tid, at Apple ændrer i forventningerne.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Hvor meget det påvirker de forskellige leverandører er forskelligt, da det handler om det de leverer og hvilke produkter det skal bruges til osv. Sådan har det lydt fra en unavngiven kilde til Nikkei Asian Review. Det stemmer også ganske godt overens med, at det primært er de nyere iPhone-modeller denne nedjustering omhandler.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

En anden kilde fortæller dog, at det er produktionen generelt – altså både nye og ”ældre” iPhones, der reduceres i produktionen til omkring 40 millioner enheder i kvartalet januar til marts 2019.

Tidligere var forventningen på omkring 48 millioner enheder. Men dette er altså nu nedjusteret to gange.

Om disse nedjusteringer fortsætter de øvrige kvartaler i år er uvist. Men MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med udmeldingerne fra Apple.

Tim Cook: Nye services er på vej i år

Mere til historien

Hvis man ser på teleselskaberne i Danmarks top 10-lister for 2018, så ser det ud til at Apples iPhone-modeller klarer sig ganske godt herhjemme. Hvis du vil blive klogere på det danske mobilmarked, så kan du se disse ting, som du måske ikke vidste.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram