Huawei P20 Pro på vej i nye farver – se dem her

0

Huawei afslørede under dette års IFA-messe, at de er klar med nye farvemuligheder af den populære Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro klar i nye farver (Foto: Huawei)
Huawei P20 Pro klar i nye farver (Foto: Huawei)

Huawei oplyste under IFA-messen, at P20- og Mate 10-serien har solgt mere end 20 millioner eksemplarer. Fordelingen er på over 10 millioner af hver af serierne. Men dette salgstal skulle gerne boostes yderlige, for målet for P20-serien er på 20 millioner.

Som et led i at få yderligere gang i salget, så har Huawei også valgt at lancere nye farvevarianter af Huawei P20 Pro. Så der fortsat kan være interesse for P20 Pro, selvom rygterne svirrer om Huawei Mate 20 og Mate 20 Pro, som præsenteres midt i oktober.

Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Huawei P20 Pro klar i nye farver (Foto: Huawei)
Huawei P20 Pro klar i nye farver (Foto: Huawei)

Nu er Huawei klar med fire nye varianter af Huawei P20 Pro.

To af de nye varianter er nye farver, mens de andre to kommer med en læder-bagside. Den ene af de nye farvevarianter er igen en “gradient” som Twilight-farven, men i mørkere version.

Farven hedder Morpho Aurora.

Derudover kommer den også i en perlemors-farve, der officielt har fået navnet Mother of Pearl. Det skriver The Verge.

P20 Pro med læderbagside er derimod lidt interessant. Huawei kaster sig altså ud i et design, som ingen har gjort siden LG G4. Motorola har også tidligere forsøgt sig med en telefon med en læderbagside. Farven på læderbagsiden hedder Golden Brown and Elegant Black Leather.

En læderbagside kunne være yderst interessant i forhold til glas, hvor producenterne (ikke kun Huawei) gør telefonerne glattere og glattere hele tiden. Så en læderbagside er rigtigt interessant, som et alternativ til de ellers meget glatte telefoner.

Specifikationerne på de nye varianter er præcis de samme, som på de oprindelige modeller der blev lanceret i foråret.

I første omgang er de nye varianter lanceret på det kinesiske marked hvor de sælges fra onsdag den 5. september. Prisen er 100 euro mere for læder-varianterne end de øvrige. Læder-modellerne kommer desuden med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Nye farver til Danmark?

Huawei Danmark oplyser til MereMobil.dk, at de endnu ikke ved om de nye farver kommer til Danmark.

Det kræver blandt andet også, at salgskanalerne ønsker at tage flere farver i sortiment.

Mere til historien

Der har også tidligere været rygter om, at producenterne var på vej med skærme på bagsiden. Rygterne opstår blandt andet når producenter tager patent på noget, som da Samsung tog patent på telefon med skærm på for- og bagside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer