Huawei: P20- og Mate 10-serien har nået kæmpe milepæl

Huawei har frigivet interessante oplysninger og flotte milepæle. Salgstallene for P20- og Mate 10-serien blev tilgængelige på IFA.

Huawei benyttede IFA-messen til, at annoncere deres nyeste processor, HiSilicon Kirin 980, der kommer i Mate 20 og Mate 20 Pro, som altså præsenteres i midten af oktober.

LÆS OGSÅ: Huawei fremviser nyt vildt chipset

Men foruden dette så blev Mate 20 Lite også annonceret på nogle markeder. Huawei kom også med en række oplysninger omkring de nuværende produkter.

Huawei kunne nemlig oplyse, at de har solgt mere end 20 millioner eksemplarer af P20- og Mate 10-serien. Det skriver GSMArena.com. Salget fordeler sig ved, at både Mate 10-serien og P20-serien har rundet 10 millioner solgte eksemplarer på verdensplan. Huawei kom ikke nærmere ind på de specifikke salgstal, men oplyste altså der er nået en milepæl for begge telefon-serier.

Da Huawei lancerede P20-serien oplyste de også, at forventningen var, at denne serie ville sælge 20 millioner eksemplarer. Og mindst halvdelen er altså nået på de første fem måneder. Hvor tæt de er på målet er uvist.

P20-serien har ”kun” været på markedet i omkring fem måneder, mens Mate 10-serien har længere tid på bagen. Hvor der også blev offentliggjort datoen for, hvornår efterfølgerne i Mate 20-serien vil blive offentliggjort. Dette sker den 16. oktober 2018 ved en event i London.

 - Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Mere til historien

Huawei annoncerede også deres højttaler AI Cube, som gør brug af den stemmestyrede assistent Amazon Alexa.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram