Huawei: P20- og Mate 10-serien har nået kæmpe milepæl

Huawei har frigivet interessante oplysninger og flotte milepæle. Salgstallene for P20- og Mate 10-serien blev tilgængelige på IFA.

Huawei benyttede IFA-messen til, at annoncere deres nyeste processor, HiSilicon Kirin 980, der kommer i Mate 20 og Mate 20 Pro, som altså præsenteres i midten af oktober.

LÆS OGSÅ: Huawei fremviser nyt vildt chipset

Men foruden dette så blev Mate 20 Lite også annonceret på nogle markeder. Huawei kom også med en række oplysninger omkring de nuværende produkter.

Huawei kunne nemlig oplyse, at de har solgt mere end 20 millioner eksemplarer af P20- og Mate 10-serien. Det skriver GSMArena.com. Salget fordeler sig ved, at både Mate 10-serien og P20-serien har rundet 10 millioner solgte eksemplarer på verdensplan. Huawei kom ikke nærmere ind på de specifikke salgstal, men oplyste altså der er nået en milepæl for begge telefon-serier.

Da Huawei lancerede P20-serien oplyste de også, at forventningen var, at denne serie ville sælge 20 millioner eksemplarer. Og mindst halvdelen er altså nået på de første fem måneder. Hvor tæt de er på målet er uvist.

P20-serien har ”kun” været på markedet i omkring fem måneder, mens Mate 10-serien har længere tid på bagen. Hvor der også blev offentliggjort datoen for, hvornår efterfølgerne i Mate 20-serien vil blive offentliggjort. Dette sker den 16. oktober 2018 ved en event i London.

 – Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

Mere til historien

Huawei annoncerede også deres højttaler AI Cube, som gør brug af den stemmestyrede assistent Amazon Alexa.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram