Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

0

En presseevent i London i midten af oktober byder på offentliggørelsen af Mate 20-serien. Sådan lød meldingen under Huaweis presseevent i Berlin.

Huawei afslørede på deres presseevent ved IFA-messen, at de afholder en event i London tirsdag den 16. oktober, hvor de vil afsløre Huawei Mate 20 og eventuelle andre modeller i Mate 20-serien. Nærmere tid og sted for eventen er endnu ukendt. Det skriver Android Central.

Det er dog stort set også det eneste, at vi officielt ved om den kommende topmodel. Ifølge rygterne vil Mate 20 komme med den helt nye Kirin 980 processor. Det er nemlig denne, at Huawei offentliggjorde på pressemødet i Berlin.

LÆS OGSÅHuaweis GPU-opdatering giver begrænset gevinst

Hvor mange modeller, at Mate 20-serien består af er også uvist. Dog ventes det, at der vil være tre modeller – nemlig Mate 20, Mate 20 Pro og Mate 20 Lite.

Mate 20 Lite er allerede lanceret til det britiske marked, hvor den har salgsstart allerede i næste uge. Mens det endnu er uvist, hvornår den lanceres på det danske marked.

Det er spændende om de nye Mate-produkter kan hjælpe Huawei med, at beholde andenpladsen når det kommer til største mobilproducent.

MereMobil.dk dækker Huaweis event tirsdag den 16. oktober og bringer dig alle nyhederne.

Mere til historien

Der er ikke meldt noget officielt ud om Huawei Mate 20. Men man fristes til at sige, at der selvfølgelig er lækket både specifikationer og billeder. Disse er dog ikke bekræftet af Huawei. Men er du alligevel nysgerrig på disse, så kan du se dem her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer