Huawei Mate 20 lanceres medio oktober

En presseevent i London i midten af oktober byder på offentliggørelsen af Mate 20-serien. Sådan lød meldingen under Huaweis presseevent i Berlin.

Huawei afslørede på deres presseevent ved IFA-messen, at de afholder en event i London tirsdag den 16. oktober, hvor de vil afsløre Huawei Mate 20 og eventuelle andre modeller i Mate 20-serien. Nærmere tid og sted for eventen er endnu ukendt. Det skriver Android Central.

Det er dog stort set også det eneste, at vi officielt ved om den kommende topmodel. Ifølge rygterne vil Mate 20 komme med den helt nye Kirin 980 processor. Det er nemlig denne, at Huawei offentliggjorde på pressemødet i Berlin.

LÆS OGSÅHuaweis GPU-opdatering giver begrænset gevinst

Hvor mange modeller, at Mate 20-serien består af er også uvist. Dog ventes det, at der vil være tre modeller – nemlig Mate 20, Mate 20 Pro og Mate 20 Lite.

Mate 20 Lite er allerede lanceret til det britiske marked, hvor den har salgsstart allerede i næste uge. Mens det endnu er uvist, hvornår den lanceres på det danske marked.

Det er spændende om de nye Mate-produkter kan hjælpe Huawei med, at beholde andenpladsen når det kommer til største mobilproducent.

MereMobil.dk dækker Huaweis event tirsdag den 16. oktober og bringer dig alle nyhederne.

Mere til historien

Der er ikke meldt noget officielt ud om Huawei Mate 20. Men man fristes til at sige, at der selvfølgelig er lækket både specifikationer og billeder. Disse er dog ikke bekræftet af Huawei. Men er du alligevel nysgerrig på disse, så kan du se dem her.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram