Nyt Samsung patent viser telefon med skærm på for- og bagsiden

0

Samsungs seneste patent viser, at de drømmer om en telefon, hvor skærmen går fra forsiden og om på bagsiden af telefonen

Samsung Patent viser at bagside skærmen er omkring halvt så stor som forsideskærmen

I et nyt patent fra Samsung folder skærmen rundt om telefonen, således at den går fra forsiden og helt om til bagsiden.

The Verge skriver, at man på 10 patenttegninger kan se en skærmenhed, med en stor frontskærm. På bagsideskærmen er der plads til yderligere apps og funktioner. Der er tale om en løsning, hvor skærmen strækker sig fra forsiden og om på bagsiden af enheden. Dermed er det en mere avanceret løsning end at have to separate skærme.

Bagsideskærmen ser ud til at være omkring halv størrelse af forsideskærmen.

Da der er tale om et patent, er det ikke sikkert at det bliver til en fremtidig telefon fra Samsung. Der er stadig langt fra idé til færdigt produkt, og det er ikke usædvanligt, at mobilproducenter tager patent på nye koncepter og idéer.

Rygtebørsen fortæller også, at vi kommer til at se en Samsung telefon med bøjelig skærm i 2018. Dog skal man altid tage den slags rygter med et gran salt.

Samsung vil lancere Note med bøjelig skærm i 2018

Herunder kan du se et par konceptvideoer, der viser drømmen om bøjelige skærme.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 gratis tips til din mobil.


Konceptvideoer

Samsung har ikke været blege for at vise forskellige former for koncepttelefoner. Allerede i 2013 fremviste de en prototype på en en bøjelig OLED-skærm til mobiltelefoner.

I 2014 var drømmen vokset, og de udsendte en konceptvideo, med visionen om, at vores mobiltelefoner skal kunne foldes ud, og dermed gå fra mobil til tablet.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at der blive drømt om en telefon med skærm på for og bagsiden. Den russiske mobilproducent Yotaphone producerer en telefon, hvor der sidder en e-ink skærm på bagsiden af telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer