Nyt Samsung patent viser telefon med skærm på for- og bagsiden

Samsungs seneste patent viser, at de drømmer om en telefon, hvor skærmen går fra forsiden og om på bagsiden af telefonen

Samsung Patent viser at bagside skærmen er omkring halvt så stor som forsideskærmen

I et nyt patent fra Samsung folder skærmen rundt om telefonen, således at den går fra forsiden og helt om til bagsiden.

The Verge skriver, at man på 10 patenttegninger kan se en skærmenhed, med en stor frontskærm. På bagsideskærmen er der plads til yderligere apps og funktioner. Der er tale om en løsning, hvor skærmen strækker sig fra forsiden og om på bagsiden af enheden. Dermed er det en mere avanceret løsning end at have to separate skærme.

Bagsideskærmen ser ud til at være omkring halv størrelse af forsideskærmen.

Da der er tale om et patent, er det ikke sikkert at det bliver til en fremtidig telefon fra Samsung. Der er stadig langt fra idé til færdigt produkt, og det er ikke usædvanligt, at mobilproducenter tager patent på nye koncepter og idéer.

Rygtebørsen fortæller også, at vi kommer til at se en Samsung telefon med bøjelig skærm i 2018. Dog skal man altid tage den slags rygter med et gran salt.

- Samsung vil lancere Note med bøjelig skærm i 2018

Herunder kan du se et par konceptvideoer, der viser drømmen om bøjelige skærme.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 gratis tips til din mobil.


Konceptvideoer

Samsung har ikke været blege for at vise forskellige former for koncepttelefoner. Allerede i 2013 fremviste de en prototype på en en bøjelig OLED-skærm til mobiltelefoner.

I 2014 var drømmen vokset, og de udsendte en konceptvideo, med visionen om, at vores mobiltelefoner skal kunne foldes ud, og dermed gå fra mobil til tablet.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at der blive drømt om en telefon med skærm på for og bagsiden. Den russiske mobilproducent Yotaphone producerer en telefon, hvor der sidder en e-ink skærm på bagsiden af telefonen.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram