HTC melder sig klar til Android 9 Pie

Her er de telefoner som HTC vil opdatere til Android 9 Pie.

Android 9 Piie

Android 9 Pie (Foto: HTC)

Modellerne HTC U12+, HTC U11, HTC U11+ og HTC U11 Life bliver opdateret til Android 9 Pie. Det oplyser HTC i et tweet.

HTC fortæller ikke noget om hvornår de vil opdatere telefonerne. Blot at de vil annoncere tidsrammerne for udrulning når opdateringen kommer tættere på.

HTC U11 får med Android 9 sin anden store Android-opdatering. Telefonen blev introduceret med Android 7, men har siden modtaget opdatering til Android 8 og nu venter altså Android 9 ude i kulissen.

HTC U Ultra og HTC 10 er blandt de telefoner, der ikke får Android 9 Pie.

LÆS OGSÅ: Disse Google telefoner kan allerede nu hente Android 9 Pia

Selvom HTC i dag er en lille producent, er de nogenlunde fornuftige til at holde køberne opdateret med ny software. Da HTC H12+, den seneste topmodel, ramte markedet, var der en irriterede fejl omkring de touchbaserede knapper. Kort efter landede en opdatering til U12+ der var målrettet knapproblemet.

Med en ny stor Android-version følger altid et kapløb fra nogle producenter om at komme først på markedet med en opdatering, men samtidigt er der stor forskel på strategierne. Nogle vil gerne være først. Andre venter med at opdatere deres store produkter indtil et nyt topdevice, med den nye version, er klar til markedet. Først herefter begynder opdateringen af tidligere produkter.

Som sådan er en opdatering af Android ikke vanvittig vigtig. Det vigtigste er om producenterne opdaterer sikkerhedslaget løbende, og følger Googles månedlige opdateringer.

På telefoner hvor producenterne har tilpasset systemet og brugerfladen med deres egne apps, layouts og skins, kan nyhederne i opdateringen være vanskeligere at få øje på. Simpelthen fordi indgrebene i styresystemet er meget stort hos producenter som eksempelvis Samsung og Huawei.

Læs desuden min artikler ”Opdateringer til Android er det vilde vesten” og ”Så længe bliver din Android smartphone opdateret”.

RETRO: Husker du mobilhittet HTC Touch Diamond?

Mere til historien

I slutningen af august 2017 var HTC også hurtigt ude med en melding omkring Android. Dengang var det opdateringen fra Android 7 til Android 8, der blev meldt ud.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram