Se testen af HTC U12+ her

VIDEO: Oplev HTC U12+ på tætteste hold og se nogle af de nye funktioner. U12+ er en vinder på foto- og lydkvalitet.

Min vurdering: Her har du telefon i lang tid

Flagskibet fra HTC denne sommer er en vinder på foto- og lydkvalitet.

Uanset om du optager video, eller har brug for hurtige billeder, så bliver resultatet virkelig godt. Ifølge kameraeksperterne på DxOMark er HTC U12+ da også verdens anden bedste på foto netop nu.

HTC har en lang tradition for god lydkvalitet. Højttalerne i telefonen skuffer heller ikke i denne omgang. Du kan sagtens holde ud at høre en podcast, lidt radio eller føre en samtale med højttaleren slået til. Det kunne eksempelvis være tech-podcasten fra MereMobil.dk.

I salgspakken ligger et in-ear headset af høj kvalitet. Usonic hedder modellen, der tilsluttes via USB Type-C. Dette er telefonens eneste mulighed for tilslutning af kablede hovedtelefoner. HTC har dog en adapter, så 3.5 mm jackstik kan tilsluttes, men denne følger desværre ikke med.

Den store nyhed i HTC U12+ er knapper, der ikke er knapper. Lydstyrke- og powerknapperne er nu trykfølsomme sensorer. Der er altså ikke noget, som bevæger sig. Jeg erkender, at det tog noget tid at vænne sig til.

Edge Sense hvor du trykker på siderne af telefonen, for at aktivere forskellige funktioner, er en rigtig god idé. Desværre havde anmeldereksemplaret en softwarefejl, der ikke ydede Edge Sense retfærdighed. HTC lover, at en softwareopdatering snart bliver udsendt.

HTC U12+ køber du, hvis du ønsker en smartphone, der holder i lang tid. Det sikrer blandt andet processoren Snapdragon 845 fra Qualcomm. Dette er Qualcomms nyeste processor. Du får det ikke bedre netop nu.

Den vejledende %%%% pris er lige under 6.000 kroner uden abonnement.

Selvom U12+ ikke er perfekt, så er det stadig en rigtig god smartphone, som du i længden bliver glad for.

Karakteren ender på 5 ud af 6 stjerner. For at få alle detaljerne med, så anbefaler jeg, at du læser min store anmeldelse af HTC U12+, der indeholder mange flere detaljer.

LÆS OGSÅ: Flere detaljer om HTC U12+

Mere til historien

HTC U12+ forhandles blandt andet hos Elgiganten, Power, Proshop, Komplett, Dustin, Computersalg. I løbet af sommeren kommer Bilka og Føtex også med. Det oplyser HTC til MereMobi.dk.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Asus Zenfone 9 test | Endelig en kompakt telefon der fungerer

TEST: Topydelse, godt kamera og en kompakt fysisk størrelse. Asus Zenfone 9 er lille - men god.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram