HTC U12+ får nu rettet de fejlramte knapper

En softwareopdatering til HTC U12+ forbedrer nu de fejlramte lydstyrke- og volumenknapper.

HTC retter nu fejlene i Edge Sense funktionen på HTC U12+, så det bliver lettere at ændre lydstyrken og anvende klemmefunktionerne i Edge Sense.

HTC U12+ har trykfølsomme knapper til lydstyrke og power, der ikke indeholder nogle bevægelige dele. Et af de største kritikpunkter overfor HTC U12+ har netop været knap-designet og funktionen Edge Sense. Ingen af delene føles naturligt at anvende.

Softwareopdateringen blev allerede i forbindelse med anmeldelserne og salgsstarten i slutningen af juni annonceret fra HTC, men nu lander den altså ude hos brugerne. Ifølge HTC Danmark bliver opdateringen frigivet den 24. juli 2018.

Udover rettelserne til Edge Sense, og de trykfølsomme knapper, er der også forbedringer af kameraet samt en ny sikkerhedspakke til Android-systemet så U12+ nu kører sikkerhedsniveauet for juni 2018. Salgsversionen af HTC U12+ blev tilgængelig med sikkerhedsrettelserne for marts, men nu er altså en nyere udgave snart tilgængelig for HTC’s brugere.

I min anmeldelse af HTC U12+ fik telefonen rigtigt meget ros. Særligt fotos, video og musik er en rigtig god oplevelse. Ifølge DxOMark er kameraet i HTC U12+ netop nu kun overgået af Huawei P20 Pro, der indtager førstepladsen på mobilkamerahitlisten.

Sådan er HTC U12+

Mere til historien

HTC U12+ kører Android 8.0.0. På toppen af Android ligger HTC’s egen tilpassede brugerflade.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Første opdatering er klar til Galaxy S23-serien

Nu kan du hente den første opdatering til Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23.

(mere…)
Galaxy S22-telefoner drænes efter One UI 5.1 opdatering

Samsung har udsendt One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne, men nogle brugere oplever nu, at batteriet drænes hurtigere end før.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram