HTC U12+ får nu rettet de fejlramte knapper

0

En softwareopdatering til HTC U12+ forbedrer nu de fejlramte lydstyrke- og volumenknapper.

HTC retter nu fejlene i Edge Sense funktionen på HTC U12+, så det bliver lettere at ændre lydstyrken og anvende klemmefunktionerne i Edge Sense.

HTC U12+ har trykfølsomme knapper til lydstyrke og power, der ikke indeholder nogle bevægelige dele. Et af de største kritikpunkter overfor HTC U12+ har netop været knap-designet og funktionen Edge Sense. Ingen af delene føles naturligt at anvende.

Softwareopdateringen blev allerede i forbindelse med anmeldelserne og salgsstarten i slutningen af juni annonceret fra HTC, men nu lander den altså ude hos brugerne. Ifølge HTC Danmark bliver opdateringen frigivet den 24. juli 2018.

Udover rettelserne til Edge Sense, og de trykfølsomme knapper, er der også forbedringer af kameraet samt en ny sikkerhedspakke til Android-systemet så U12+ nu kører sikkerhedsniveauet for juni 2018. Salgsversionen af HTC U12+ blev tilgængelig med sikkerhedsrettelserne for marts, men nu er altså en nyere udgave snart tilgængelig for HTC’s brugere.

I min anmeldelse af HTC U12+ fik telefonen rigtigt meget ros. Særligt fotos, video og musik er en rigtig god oplevelse. Ifølge DxOMark er kameraet i HTC U12+ netop nu kun overgået af Huawei P20 Pro, der indtager førstepladsen på mobilkamerahitlisten.

Sådan er HTC U12+

Mere til historien

HTC U12+ kører Android 8.0.0. På toppen af Android ligger HTC’s egen tilpassede brugerflade.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer