HTC U12+ får nu rettet de fejlramte knapper

En softwareopdatering til HTC U12+ forbedrer nu de fejlramte lydstyrke- og volumenknapper.

HTC retter nu fejlene i Edge Sense funktionen på HTC U12+, så det bliver lettere at ændre lydstyrken og anvende klemmefunktionerne i Edge Sense.

HTC U12+ har trykfølsomme knapper til lydstyrke og power, der ikke indeholder nogle bevægelige dele. Et af de største kritikpunkter overfor HTC U12+ har netop været knap-designet og funktionen Edge Sense. Ingen af delene føles naturligt at anvende.

Softwareopdateringen blev allerede i forbindelse med anmeldelserne og salgsstarten i slutningen af juni annonceret fra HTC, men nu lander den altså ude hos brugerne. Ifølge HTC Danmark bliver opdateringen frigivet den 24. juli 2018.

Udover rettelserne til Edge Sense, og de trykfølsomme knapper, er der også forbedringer af kameraet samt en ny sikkerhedspakke til Android-systemet så U12+ nu kører sikkerhedsniveauet for juni 2018. Salgsversionen af HTC U12+ blev tilgængelig med sikkerhedsrettelserne for marts, men nu er altså en nyere udgave snart tilgængelig for HTC’s brugere.

I min anmeldelse af HTC U12+ fik telefonen rigtigt meget ros. Særligt fotos, video og musik er en rigtig god oplevelse. Ifølge DxOMark er kameraet i HTC U12+ netop nu kun overgået af Huawei P20 Pro, der indtager førstepladsen på mobilkamerahitlisten.

Sådan er HTC U12+

Mere til historien

HTC U12+ kører Android 8.0.0. På toppen af Android ligger HTC’s egen tilpassede brugerflade.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram