Android 9 Pie allerede tilgængelig for de første

0

Google offentliggjorde i går navnet på den nyeste Android-version – og med det samme lød det, at opdateringen allerede er tilgængelig for de første enheder.

Android 9 Pie
Android 9 Pie (Foto: Google)

Google er klar med Android P i den endelige version. Det betyder også, at softwaren nu er annonceret med det officielle navn, der denne gang blev Android 9 Pie. Flere rygter havde ellers peget mod, at navnet ville blive Pistachio, men det holdt altså ikke stik.

Android 9 hedder Android 9 Pie

Google overraskede også ved, at offentliggøre og udsende opdateringen før forventet. Det var ventet, at den ville blive afsløret mandag den 20. august 2018, men det blev fjorten dage før – altså 6. august.

Android P stjæler iPhone X funktioner

Og opdateringen er allerede på vej ud til de første enheder. I første runde er det helt som ventet Googles egne smartphones, der modtager opdateringen. Nemlig Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 og Pixel 2 XL. Der er også allerede forlydender om, at danske Pixel-ejere har fået opdateringen. Så det er altså gået noget stærkere denne gang end det oftest gør med en Android-opdatering.

Foruden Pixel-telefonerne så er også Essential PH-1 telefonen klar til at modtage opdateringen.

Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

Android 9 Pie statuen udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex
Android 9 Pie statuen udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex (Kilde: Pocketnow)

Android 9 Pie kommer på et endnu ukendt tidspunkt også på flere andre Android-telefoner. Dette er dog ikke Google, som melder ud hvornår de er klar til de forskellige modeller, men derimod de enkelte producenter.

Statuen for Android 9 Pie er selvfølgelig stillet op udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex.

Mere til historien

Torsdag den 9. august 2018 ventes det, at Samsung afslører deres nye flagskib i Note-serien, Galaxy Note 9, til en stor Unpacked event i New York. Om Galaxy Note 9 kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken er endnu uvist. Ifølge de seneste rygter, så vil den dog ”kun” komme med Android 8.1 Oreo.

Læs også:
 – Her er 5 ting du skal vide om Android P

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer