Android 9 Pie allerede tilgængelig for de første

Google offentliggjorde i går navnet på den nyeste Android-version – og med det samme lød det, at opdateringen allerede er tilgængelig for de første enheder.

Android 9 Pie

Android 9 Pie (Foto: Google)

Google er klar med Android P i den endelige version. Det betyder også, at softwaren nu er annonceret med det officielle navn, der denne gang blev Android 9 Pie. Flere rygter havde ellers peget mod, at navnet ville blive Pistachio, men det holdt altså ikke stik.

- Android 9 hedder Android 9 Pie

Google overraskede også ved, at offentliggøre og udsende opdateringen før forventet. Det var ventet, at den ville blive afsløret mandag den 20. august 2018, men det blev fjorten dage før - altså 6. august.

- Android P stjæler iPhone X funktioner

Og opdateringen er allerede på vej ud til de første enheder. I første runde er det helt som ventet Googles egne smartphones, der modtager opdateringen. Nemlig Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 og Pixel 2 XL. Der er også allerede forlydender om, at danske Pixel-ejere har fået opdateringen. Så det er altså gået noget stærkere denne gang end det oftest gør med en Android-opdatering.

Foruden Pixel-telefonerne så er også Essential PH-1 telefonen klar til at modtage opdateringen.

- Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

Android 9 Pie statuen udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex

Android 9 Pie statuen udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex (Kilde: Pocketnow)

Android 9 Pie kommer på et endnu ukendt tidspunkt også på flere andre Android-telefoner. Dette er dog ikke Google, som melder ud hvornår de er klar til de forskellige modeller, men derimod de enkelte producenter.

Statuen for Android 9 Pie er selvfølgelig stillet op udenfor Googles hovedkvarter GooglePlex.

Mere til historien

Torsdag den 9. august 2018 ventes det, at Samsung afslører deres nye flagskib i Note-serien, Galaxy Note 9, til en stor Unpacked event i New York. Om Galaxy Note 9 kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken er endnu uvist. Ifølge de seneste rygter, så vil den dog ”kun” komme med Android 8.1 Oreo.

Læs også:
 - Her er 5 ting du skal vide om Android P

Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram