Teleselskaber øger indtjeningen per kunde

De danske teleselskaber har formået af vende tendensen. Det betyder, at de nu tjener flere penge per kunde end tidligere.

Telia

Telia har markedets største omsætning per kunde per måned. Men konkurrenterne har også øget deres. (Foto: MereMobil.dk)

Krig er hårdt og tærende – også når det foregår på mobilmarkedet. Men nu peger nye tal på, at teleselskaberne går lysere tider i møde. Det skriver Finans, der henviser til, at telesekaberne er blevet bedre til at tjene penge på den enkelte kunde.

Telia og Telenor udvider med 4G på 900 MHz

De nye tal kommer efter en årerække med hård krig på markedet for mobilabonnenter, som blandt har presset den indtjening som selskaberne i snit har hivet hjem fra hver kunde; den såkaldte ARPU-værdi. MereMobil.dk har tidligere beskrevet, hvordan Telia har øget sin omsætning per kunde per måned.

– “Priskrigen er stadig til stede, men den er nok aftaget en smule. Nu er der mere fokus på at møde de nye behov, kunderne har. Det kan være mere data eller nye tjenester oven på abonnementerne. Hvis man kan levere det, er kunderne også villige til at betale lidt mere,” fortæller Telias danske topchef, Morten Bentzen, til Finans.

Ifølge Finans har alle store teleselskaber øget deres omsætning per kunde per måned i løbet af sidste år. Telenor er således gået fra 114 kroner per måned per kunde i første kvartal 2017 til 116 for samme kvartal i år. Hos Telia har man ligeledes oplevet en stigning. Her er ARPU gået fra 127 til 136 i løbet af ét år.

– Apple går frem på iPad og iPhone – Mac-salget er stagneret

De voksende omsætninger per kunde har fundet sted selvom flere af teleselskaberne har mistet kunder. Senest måtte Telenor fortælle, at 30.000 mobilkunder havde opsagt deres abonnement i løbet af årets første tre måneder.

Mere til historien

Telia har markedets højeste ARPU med 136. Bundplaceringen går til Telenor med en ARPU på 136.

Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Apples tjenester vækster – mens salget af iPhones falder

I det seneste kvartalsregnskab har det været de digitale tjenester, som har hjulpet Apple, da omsætningen for iPhones.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram