Kundeflugten fortsætter hos Telia – men der er også godt nyt

Telia mistede mere end 100.000 danske mobilkunder i 2017.  I årets tre første måneder fulgte yderligere 24.000.

Telia fri data

For nylig indførte Telia et abonnement med fri data. Håbet er at det kan vende kundeflugten.  (Foto: MereMobil.dk / Telia)

127.000. Så mange danske mobilkunder sagde i 2017 farvel til Telia. Nu tyder meget på, at tendensen fortsætter i 2018. For Telia har mistet yderligere 24.000 mobilkunder i årets første kvartal. Det skriver Jyllands-Posten.

VIDEO: Virkede det? Se min status på mobilt bredbånd testen

Hos direktionen er man ikke tilfreds med teleselskabets kundeflugt.

– “Når jeg kigger på kundetallet, er jeg selvfølgelig ikke tilfreds. Det er ikke godt nok at tabe 24.000 kunder på tre måneder,” lyder det fra Morten Bentzen, adm. direktør, Telia Danmark, i Jyllands-Posten.

Med de nyeste tal står det klart, at Telia er ramt af teleindustriens største kundeflugt. For imens Telia mister kunder, så har mobilselskabet 3 skaffet flere kunder. I årets tre første måneder skaffede 3 således 19.000 nye kunder.

Telia: Du får fri data, men skal betale for Spotify

Ikke kun dårligt nyt

Der er dog ikke kun dårlige nyheder hos Telia. For teleselskabet har ganske vist mistet kunder, men i samme periode har Telia formået at øge omsætningen per kunde per måned. Den ligger nu på 136 kroner. Dermed er den vokset med ni kroner siden det seneste regnskab. Dermed har Telia førertrøjen på, når det kommer til omsætningen per kunde per måned.

Selvom Telia har øget sin omsætning per kunde per måned ender teleselskabet alligevel med et driftsunderskud på minus 33,7 millioner kroner for det seneste kvartalsregnskab.

I marts præsenterede Telia et nyt abonnement med “fri” data. Abonnementet koster 249 kroner i måneden og indeholder fri tale og SMS. Data er dog begrænset af en fair-use grænse på 1.000 GB. Ifølge Morten Bentzen skal det nye abonnement vende kundeflugten til kundevækst. 

Mere til historien

Telia var ifølge egne tal Danmarks tredjestørste operatør i 2017. Du kan læse mere om Telia og de andre operatørers kundetal her.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram