Kundeflugten fortsætter hos Telia - men der er også godt nyt

Telia mistede mere end 100.000 danske mobilkunder i 2017.  I årets tre første måneder fulgte yderligere 24.000.

Telia fri data

For nylig indførte Telia et abonnement med fri data. Håbet er at det kan vende kundeflugten.  (Foto: MereMobil.dk / Telia)

127.000. Så mange danske mobilkunder sagde i 2017 farvel til Telia. Nu tyder meget på, at tendensen fortsætter i 2018. For Telia har mistet yderligere 24.000 mobilkunder i årets første kvartal. Det skriver Jyllands-Posten.

VIDEO: Virkede det? Se min status på mobilt bredbånd testen

Hos direktionen er man ikke tilfreds med teleselskabets kundeflugt.

- “Når jeg kigger på kundetallet, er jeg selvfølgelig ikke tilfreds. Det er ikke godt nok at tabe 24.000 kunder på tre måneder,” lyder det fra Morten Bentzen, adm. direktør, Telia Danmark, i Jyllands-Posten.

Med de nyeste tal står det klart, at Telia er ramt af teleindustriens største kundeflugt. For imens Telia mister kunder, så har mobilselskabet 3 skaffet flere kunder. I årets tre første måneder skaffede 3 således 19.000 nye kunder.

Telia: Du får fri data, men skal betale for Spotify

Ikke kun dårligt nyt

Der er dog ikke kun dårlige nyheder hos Telia. For teleselskabet har ganske vist mistet kunder, men i samme periode har Telia formået at øge omsætningen per kunde per måned. Den ligger nu på 136 kroner. Dermed er den vokset med ni kroner siden det seneste regnskab. Dermed har Telia førertrøjen på, når det kommer til omsætningen per kunde per måned.

Selvom Telia har øget sin omsætning per kunde per måned ender teleselskabet alligevel med et driftsunderskud på minus 33,7 millioner kroner for det seneste kvartalsregnskab.

I marts præsenterede Telia et nyt abonnement med “fri” data. Abonnementet koster 249 kroner i måneden og indeholder fri tale og SMS. Data er dog begrænset af en fair-use grænse på 1.000 GB. Ifølge Morten Bentzen skal det nye abonnement vende kundeflugten til kundevækst. 

Mere til historien

Telia var ifølge egne tal Danmarks tredjestørste operatør i 2017. Du kan læse mere om Telia og de andre operatørers kundetal her.

Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram