Telia: Du får fri data, men skal betale for Spotify

11

Fri data er nu det største abonnement hos Telia. Se her hvad det koster. Spotify og andre tjenester skal du fremover betale for.

Telia fri data
Fra den 15/3 2018 tilbyder Telia et fri data-abonnement. Indholdstjenester skal du fremover betale for (Foto: MereMobil.dk / Telia)

Telia er klar med et abonnement, hvor der tilbydes fri data, tale, sms og mms i Norden. Derudover smider Telia 20 GB datatrafik i udlandet med i pakken. Udlandstrafikken kan bruges i landene som Telia har med i Roam-Like-Home.

Den store all-inklusive pakke koster 249 kroner om måneden.

Derudover har Telia lanceret to andre mobilpakker. Den mindste har 6 GB data, fri tale, sms og mms til 129 kroner om måneden. Mellempakken er med 15 GB data, fri tale, sms og mms. Denne pakke koster 149 kroner om måneden.

Til sammenligning tager YouSee 399 kroner om måneden for deres største pakke, der inkluderer 100 GB datatrafik.

Fri data kan anvendes på mobilen såvel som via datadeling, men Telia har en fair-use policy på 1.000 GB om måneden.

Med introduktionen af de tre nye abonnementer siger Telia farvel til den gamle portefølje af abonnementer, der var kendt som 4Everything, 4Sure og 4Fun. Kunderne kan frit vælge at beholde deres gamle pakke, til samme pris som tidligere, eller skifte til en af de nye pakker.

De kunder som har tillægstjenester, på det gamle abonnement, kan udskifte en af tjenesterne med fri data – hvis det ønskes.

Nye kunder hos Telia tilbydes kun de nye abonnementspakker.

Fri data til en fast pris var det koncept den nu lukkede Plenti, slog sig op på. Plenti er i dag ejet af Telmore, der ikke viderefører fri data til nye kunder. Det har givet plads til Oister, der netop nu kører en fri data / fri tale løsning i en kampagneperiode.

Slut med indholdspakker

Telia priser indtil 140318
Telia abonnementer indtil den 14. marts 2018 (Foto: MereMobil.dk)

I en længere periode har Telia tilbudt forskellige indholdsprodukter, som en del af abonnementet. Eksempelvis var Spotify en af de indholdstjenester, Telia har været mest kendt for.

Fremover er Spotify, Telia TV, HBO, Office 365 osv. ikke en de af abonnementer. I stedet kan kunderne vælge at købe dem ved siden af for 50 kroner om måneden per tjeneste.

Telia bliver dermed det første teleselskab, der vender blikket væk fra inkluderede indholdstjenester. Telmore Play er pt. nok det største indholdsbaserede mobilabonnement i Danmark, men Telmore er ikke længere så aggressive i at pushe Telmore Play. Så Telmore er måske også ved at ændre fokus.

I hvert fald fokuserer Telia nu mere på kerneydelserne.

LÆS OGSÅ: Telia har udgivet et kraftigt forbedret dækningskort

Mere til historien

I 2017 ramte 21 procent af alle mobilkunder hos Telia dataloftet på deres abonnement, oplyser teleselskabet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer