Telia: Du får fri data, men skal betale for Spotify

Fri data er nu det største abonnement hos Telia. Se her hvad det koster. Spotify og andre tjenester skal du fremover betale for.

Telia fri data

Fra den 15/3 2018 tilbyder Telia et fri data-abonnement. Indholdstjenester skal du fremover betale for (Foto: MereMobil.dk / Telia)

Telia er klar med et abonnement, hvor der tilbydes fri data, tale, sms og mms i Norden. Derudover smider Telia 20 GB datatrafik i udlandet med i pakken. Udlandstrafikken kan bruges i landene som Telia har med i Roam-Like-Home.

Den store all-inklusive pakke koster 249 kroner om måneden.

Derudover har Telia lanceret to andre mobilpakker. Den mindste har 6 GB data, fri tale, sms og mms til 129 kroner om måneden. Mellempakken er med 15 GB data, fri tale, sms og mms. Denne pakke koster 149 kroner om måneden.

Til sammenligning tager YouSee 399 kroner om måneden for deres største pakke, der inkluderer 100 GB datatrafik.

Fri data kan anvendes på mobilen såvel som via datadeling, men Telia har en fair-use policy på 1.000 GB om måneden.

Med introduktionen af de tre nye abonnementer siger Telia farvel til den gamle portefølje af abonnementer, der var kendt som 4Everything, 4Sure og 4Fun. Kunderne kan frit vælge at beholde deres gamle pakke, til samme pris som tidligere, eller skifte til en af de nye pakker.

De kunder som har tillægstjenester, på det gamle abonnement, kan udskifte en af tjenesterne med fri data - hvis det ønskes.

Nye kunder hos Telia tilbydes kun de nye abonnementspakker.

Fri data til en fast pris var det koncept den nu lukkede Plenti, slog sig op på. Plenti er i dag ejet af Telmore, der ikke viderefører fri data til nye kunder. Det har givet plads til Oister, der netop nu kører en fri data / fri tale løsning i en kampagneperiode.

Slut med indholdspakker

Telia priser indtil 140318

Telia abonnementer indtil den 14. marts 2018 (Foto: MereMobil.dk)

I en længere periode har Telia tilbudt forskellige indholdsprodukter, som en del af abonnementet. Eksempelvis var Spotify en af de indholdstjenester, Telia har været mest kendt for.

Fremover er Spotify, Telia TV, HBO, Office 365 osv. ikke en de af abonnementer. I stedet kan kunderne vælge at købe dem ved siden af for 50 kroner om måneden per tjeneste.

Telia bliver dermed det første teleselskab, der vender blikket væk fra inkluderede indholdstjenester. Telmore Play er pt. nok det største indholdsbaserede mobilabonnement i Danmark, men Telmore er ikke længere så aggressive i at pushe Telmore Play. Så Telmore er måske også ved at ændre fokus.

I hvert fald fokuserer Telia nu mere på kerneydelserne.

LÆS OGSÅ: Telia har udgivet et kraftigt forbedret dækningskort

Mere til historien

I 2017 ramte 21 procent af alle mobilkunder hos Telia dataloftet på deres abonnement, oplyser teleselskabet.

CBB har åbnet CBB Mix for alle

CBB åbnede i januar CBB Mix for eksisterende kunder, men nu kan alle "mix'e" abonnementet med streaming.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram