Telia har lanceret et kraftigt forbedret dækningskort

KORT NYT: Telia har i stilhed lanceret et forbedret dækningskort, der også viser hvor netværket forbedres.

Telia har lanceret et nyt og forbedret kort over selskabets mobildækning. Det nye kort viser den forventede dækning både indendørs og udendørs.

Man kan sortere på netværksteknologi (2G, 3G og 4G) og det er muligt at se de forvente datahastigheder i forskellige intevaller, hvilket gør, at du kan se den forventede mobildækning meget præcist.

Sammenlignet med det tidligere dækningskort så er det visuelt lettere at se nuancerne i den forventede dækning, da brugen af farver er blevet væsentligt forbedret, så man tydelig kan se forskel på den forventede hastighed.

- BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM - fremtidens SIM-kort

Netværksfordringer kan nu ses

Udover selve dækningskortet har Telia også lanceret et nyt kort over netværksforbedringer. Telenor har haft et lignede kort i et par år, og nu er Telia endelig kommer med på vognen - og det er med et par ekstra smarte tricks.

Telias nye dækningskort (Foto: MereMobil.dk)

Telias nye dækningskort (Foto: MereMobil.dk)

På Telias kort vises nemlig også hvilke netværksforbedringer, der er tale om. Kortet viser både nye mobilsites og eksisterende sites, som bliver opgraderet med ny teknologi.

Telias kort viser f.eks. hvor selskabet opgraderer med ekstra kapacitet med carrier aggregation, hvilket bliver betegnet med et 4G+ logo, mens en normal 4G opgradering blot vises med et 4G logo.

Kortet viser også hvilket frekvensbånd, der benyttes, og hvilken måned opsætningen/opgraderingen blev gennemført.

Mere til historien

Læs mere om 4G+ teknologiens muligheder i vores baggrundshistorie.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram