Genoplivning: Oister tilbyder nu fri data - vil stjæle Plenti-kunder

Plentis abonnement med fri data nåede kun at være erklæret "død" et døgns tid, før Oister meldte sig på banen med et stort set lignende produkt.


Mens Telmore har sat gang i nedtællingen for det nu tidligere super-abonnement fra Plenti, hvor kunder i tusindvis har kunnet tale frit og trække ubegrænset på data for 199 kroner om måneden (tidligere har prisen været 119 kroner om måneden, red.), så melder Oister nu krig.

UPDATE: Oister tilretter fri-data abonnement efter ulovlighed

Det skriver blandt andre Ekstra Bladet.

Oisters tilbud med 1.000 gigabyte

I skrivende stund fremgår det ikke af Oisters nye tilbud, at der er en øvre grænse for dataforbruget på 1.000 gigabyte.

Med overflytningen af Plenti-kunderne til Telmore meddelte det TDC-ejede Telmore ellers, at denne type abonnementer var overflødige.

- "Vores erfaring er, at over 95 procent af vores kunder fint kan nøjes med de data, de har i deres pakker i dag", har Telmore-direktør Jens Grønlund sagt til Ekstra Bladet.

Det mener Oister, som ejes af mobilselskabet 3, så til gengæld ikke, at alle kunder kan, og har barslet med et tilsvarende abonnement, hvor der stort set er fri data. I hvert fald bliver det den pratisk oplevede situation for kunderne.

Oister oplyser til Ekstra Bladet, at man for 129 kroner om måneden kan trække op til 1.000 gigabyte (1 TB) om måneden. Af disse 1.000 gigabyte kan maksimalt 60 gigabyte anvendes som hotspot, hvor telefonen fungerer som internetadgang. Fem gigabyte kan anvendes frit i EU.

Grænserne hos Oister er, ligesom hos Plenti, for at undgå misbrug.

Telmore lukker det attraktive fri data-abonnement 21. februar. Herefter er det muligt, at tegne et tilsvarende Telmore-abonnement for 199 kroner om måneden. Til den pris får man 10 gigabyte data til fri brug i EU - men altså ikke fri data.

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Ifølge flere medier havde Plenti, som TDC opkøbte i september, 90.000 kunder som havde købt flagskibs-abonnementet med fri data. De 90.000 kunder kørte på 3's netværk. Dermed mister 3 en masse brugere, men kan få dem tilbage ved at lokke med Oisters nye produkt. 3 ejer Oister.

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram