Genoplivning: Oister tilbyder nu fri data – vil stjæle Plenti-kunder

29

Plentis abonnement med fri data nåede kun at være erklæret “død” et døgns tid, før Oister meldte sig på banen med et stort set lignende produkt.


Mens Telmore har sat gang i nedtællingen for det nu tidligere super-abonnement fra Plenti, hvor kunder i tusindvis har kunnet tale frit og trække ubegrænset på data for 199 kroner om måneden (tidligere har prisen været 119 kroner om måneden, red.), så melder Oister nu krig.

UPDATE: Oister tilretter fri-data abonnement efter ulovlighed

Det skriver blandt andre Ekstra Bladet.

Oisters tilbud med 1.000 gigabyte
I skrivende stund fremgår det ikke af Oisters nye tilbud, at der er en øvre grænse for dataforbruget på 1.000 gigabyte.

Med overflytningen af Plenti-kunderne til Telmore meddelte det TDC-ejede Telmore ellers, at denne type abonnementer var overflødige.

– “Vores erfaring er, at over 95 procent af vores kunder fint kan nøjes med de data, de har i deres pakker i dag”, har Telmore-direktør Jens Grønlund sagt til Ekstra Bladet.

Det mener Oister, som ejes af mobilselskabet 3, så til gengæld ikke, at alle kunder kan, og har barslet med et tilsvarende abonnement, hvor der stort set er fri data. I hvert fald bliver det den pratisk oplevede situation for kunderne.

Oister oplyser til Ekstra Bladet, at man for 129 kroner om måneden kan trække op til 1.000 gigabyte (1 TB) om måneden. Af disse 1.000 gigabyte kan maksimalt 60 gigabyte anvendes som hotspot, hvor telefonen fungerer som internetadgang. Fem gigabyte kan anvendes frit i EU.

Grænserne hos Oister er, ligesom hos Plenti, for at undgå misbrug.

Telmore lukker det attraktive fri data-abonnement 21. februar. Herefter er det muligt, at tegne et tilsvarende Telmore-abonnement for 199 kroner om måneden. Til den pris får man 10 gigabyte data til fri brug i EU – men altså ikke fri data.

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Ifølge flere medier havde Plenti, som TDC opkøbte i september, 90.000 kunder som havde købt flagskibs-abonnementet med fri data. De 90.000 kunder kørte på 3’s netværk. Dermed mister 3 en masse brugere, men kan få dem tilbage ved at lokke med Oisters nye produkt. 3 ejer Oister.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer