Plenti lukker. Kunderne overgår til Telmore

TDC lukker Plenti. Kunderne overgår til Telmore.

Plenti kunderne skal fremover vænne sig til, at være en del af Telmore. TDC oplyser, at Plenti lukker og bliver opslugt af Telmore den 18. marts 2018. Overførslen af kunderne starter dog allerede i dag (14. februar 2018).

De kunder hos Plenti der havde fri data fortsætter med dette i Telmore-regi, men får efter overflytningen adgang til Telmore Musik. Fri data på mobilen har været det alt overskyggende salgsargument hos Plenti. Strategien blev senere ændret, så det nu var underholdningstilbud, der primært blev kommunikeret.

TDC har for få dage siden, i YouSee regi, lanceret et abonnement med 100 GB datatrafik inkluderet. Prisen for dette er dog markant anderledes, end hvad Plenti solgte. Frem til den 21. februar kan interesserede stadig købe et abonnement med fri data hos Plenti. Det koster 199 kroner om måneden.

Den 11. september 2017 opkøbte TDC Group teleselskabet Plenti med 90.000 kunder. Her forlød det ellers, at alt ville fortsætte uændret i Plenti. Men her fem måneder senere er situationen en anden.

– “Siden september har vi nøje undersøgt, hvad der giver den bedste kundeoplevelse for Plenti-kunderne fremover. Både Plenti og Telmores kunder er glade for data og underholdning, og med én stærk enhed kan vi både udvikle bedre produkter og give alle en endnu bedre kundeoplevelse,” siger Telmores direktør Jens Grønlund i en pressemeddelelse.

Ifølge TDC Group skal kunderne hos Plenti ikke selv foretage sig noget i forhold overflytningen.

Medarbejderne hos Plenti får nyt job i Telmore, oplyser TDC.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


LÆS OGSÅ: Nu bliver mobilt bredbånd for alvor et alternativ

Mere til historien

Plenti blev skabt af Morten Strunge og Peter Mægbæk. De har tidligere stået bag henholdsvis Onfone og Fullrate. Begge selskaber er efterfølgende blevet opkøbt af TDC.

Forbruget af mobildata stiger fortsat

Danskernes forbrug af mobildata stiger fortsat, hvilket får TDC Erhverv til at give gratis data sommeren over.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram