YouSee er klar med kæmpe mobildata-pakke på 100 GB

0

100 GB i én mobilpakke er et nyt tiltag fra YouSee. Den store downside er dataroaming uden for EU. Kun 1 GB følger med på rejsen.

YouSee mobilabonnement priser 110218
Mobilabonnement-priser hos YouSee pr. 11. februar 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Kan din datapakke ikke blive stor nok? Nu kommer YouSee dig til undsætning, hvis du altså foretrækker TDC’s mobilnetværk. En ny mobilpakke med hele 100 GB datatrafik har set dagens lys.

Selvom det lyder som en vanvittig datamængde, er det nye tiltag ikke bare en gimmick, for at få opmærksomhed, lyder det fra YouSee.

– ”Der er en helt reel efterspørgsel fra kunderne. Vi får faktisk klager fra nogle kunder, der ikke forstår hvorfor deres databrug kun kan dækkes, hvis de køber flere abonnementer,” fortæller mobildirektør i YouSee, Kasper Ørtvig, til MereMobil.dk.

Samtidigt slår han fast, at der er tale om et produkt, som særligt målrettet mod highend-brugerne. Det er, ifølge Kasper Ørvig, et produkt der henvender sig til under 10 procent af YouSee kunderne.

Ikke kun YouSee tilbyder en 100 GB datapakke. Telia har også et 100 GB produkt på hylderne.

YouSee har prissat pakken til 399 kroner om måneden. Prisen matcher det Telia tilbyder, men der er forskel på hvilket indhold, som tilbydes i pakkerne hos henholdsvis YouSee og Telia.

LÆS OGSÅ: Inden for et år kommer der trådløse gigabit-hastigheder

Kun 1 GB datatrafik uden for EU

Med i pakken følger også EU-roaming samt roaming i 8 lande uden for EU. Men du skal ikke glæde dig for tidligt.

YouSee giver kun mulighed for, at 1 GB af de 100 GB i datapakken kan anvendes uden for EU-området. Det betyder ingen Spotify, Netflix, YouTube osv. på rejsen ud af EU. Til gengæld så sker roaming på 4G i så mange lande, der har kunnet indgås en 4G-dataaftale med, oplyser YouSee.

Årsagen til begrænsningen skal findes i de samhandelsaftaler, som TDC Group har med andre operatører i udlandet.

– ”Vi har stadig, på nogle af disse lande, nogle forholds høje omkostninger, når vi køber data ind. Derfor er vi nødt til at finde den rigtige balance. For nuværende er det én gigabyte, men det er også noget, der udvikler sig hen ad vejen,” forklarer Kasper Ørtvig.

Inden for EU kan der bruges 15 GB til dataroaming.

Konkurrenten 3, der har tiltrukket mange kunder på grund af 3LikeHome, har 60 GB som den største mobildatapakke. Her kan der bruges 10 GB data i udlandet. 3’s produkt koster 270 kroner om måneden.

LÆS OGSÅ: Nu bliver mobilt bredbånd et reelt alternativ til kablet internet

FAKTA: Følgende lande uden for EU er dækket af roaming i mobilpakken fra YouSee: Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Grønland, Færøerne, Australien, New Zealand.

Mere til historien

I første halvår af 2017 steg forbruget af mobil data med 50 procent, sammenlignet med første halvår af 2016. Det viser telestatistikken, der udgives af Energistyrelsen.

Læs også:
I fremtiden skal du have en kæmpe datapakke
Grønland dropper kablerne og satser på 4G-forbindelser

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer