Plenti skovler kunder ind – 90.000 kunder er nået

Målet på 100.000 kunder inden for to år lugtes nu tydeligt af Plenti, der netop har ramt 90.000 kunder.

Plenti

Plenti, adm. direktør Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti er ved for alvor at bide sig fast i de danske mobilforbrugere. Kundedatabasen har netop rundet 90.000. Det er en forøgelse på godt 20.000 kunder inden for omkring fire måneder. Det seneste kundetal er fra april 2017 hvor databasen udgjorde 70.000 kunder.

Målsætningen fra Plenti er at opbygge en kundedatabase på 100.000 kunder inden for de første to år, og det ser nu ud til at lykkedes. Selskabet åbnede i marts 2016, og har altså nu syv måneder til at indhente de manglede 10.000 kunder, set i forhold til målsætningen.

– ”Vi er rigtig godt tilfredse. Vores markante vækst fortsætter også her efter sommerferien, og vi ser ind i at nå vores mål om 100.000 kunder væsentlig før tid. Det betyder, at vi kan se optimistisk på forretningen – på trods af at branchen står over for nogle udfordringer lige nu, bl.a. i form af EU’s nye roaming-regler,” siger Peter Mægbæk, medstifter og direktør i Plenti, i en pressemeddelelse.

Selvom Plenti har fået mange kunder på kort tid har de ikke været fritaget for kritik. Konceptet med ”alt inkluderet” har været svært at kommunikere. Særligt begrænsningen på datadeling har mange haft vanskeligt ved at forstå.

Lige nu tilbydes fri data på mobilen og 10 GB til datadeling på Plentis DK-abonnement. EU-abonnementet har 60 GB til datadeling.

Plenti har også modtaget kritik fra branchen. Telmore anklagede i april Plenti for at kopiere Telmore Play konceptet.

Telmore: Plenti kopierer vores koncept

Mere til historien

Før sommerferien, og før EU-roamingreglerne trådte i kraft, satte Plenti priserne op. Dette har tilsyneladende ikke fået kunderne til at forsvinde fra selskabet.

Læs også:
Politiken Books erstatter Mofibo hos Plenti

Oister ændrer ulovligt fri data abonnement – fastholder fair-usage grænse

Fri data er fri data. En begrænsning af datadeling er ulovlig. Derfor ændrer Oister nu ”fri data”-abonnementet, men fastholder et loft på 1.000 GB datatrafik.

(mere…)
Genoplivning: Oister tilbyder nu fri data – vil stjæle Plenti-kunder

Plentis abonnement med fri data nåede kun at være erklæret "død" et døgns tid, før Oister meldte sig på banen med et stort set lignende produkt.

(mere…)
Plenti lukker. Kunderne overgår til Telmore

TDC lukker Plenti. Kunderne overgår til Telmore.

(mere…)
Ny afgørelse: Plenti skal nu følge EU’s roaming-regler

Plenti har tidligere fået særtilladelse fra Energistyrelsen. Men den særtilladelse er ophørt i forbindelse med TDC’s køb af Plenti.

(mere…)
Plenti lukker ned for ‘all inclusive’ abonnementerne

Ubegrænset data på mobilen, tale og beskeder udfases hos Plenti. TDC’s overtagelse har betydet starten på et farvel til ’all inclusive’.

(mere…)
Nu skal Plentis kunder have nyt SIM-kort og nyt netværk

Nyt SIM-kort og et skift til TDC’s mobilnetværk er i vente for kunderne hos Plenti. Skiftet er fremrykket fra marts til december.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram