Politiken Books erstatter Mofibo hos Plenti

Mofibo forsvinder fra Plentis abonnementer, men mobilselskabet har i stedet indgået en aftale med Politiken Books.

Plenti logo

Plenti

Mobilselskabet Plenti har indgået en aftale med Politiken Books. Det betyder, at alle Plentis kunder får adgang til de lydbøger og e-bøger, som bor på den netop lancerede streaming-tjeneste på deres smartphone eller tablet.

 - Plenti er forud for målet - nu 70.000 kunder

Politiken Books blev lanceret i april i år. Aftalen mellem Plenti og Politiken Books afløser den aftale, der tidligere var mellem Mofibo og Plenti.

- ”Vi er meget glade for, at kunne præsentere Politiken Books, som vores nye samarbejdspartner. Da vi lancerede Plenti for godt et år siden, var det med målsætningen om at fokusere på digital underholdning og content af høj kvalitet. Den målsætning fastholder vi med den nye aftale med Politiken Books, som er en stærk dansk underholdningstjeneste med et meget bredt udvalg af lydbøger og e-bøger, som vi er overbeviste om, at vores kunder vil tage godt imod,” fortæller Peter Mægbæk, direktør i Plenti.

Også Politiken Books er glade for det nye samarbejde. Der også kan være med til at udbrede kendskabet til den nye streamingtjeneste.

 - Telmore: Plenti kopierer vores koncept

Politiken Books (Kilde: Politiken Books)

Politiken Books (Kilde: Politiken Books)

- ”Aftalen med Plenti giver os mulighed for at præsentere vores helt nye streamingprodukt til alle Plentis kunder, og vi er overbeviste om, at vores brugervenlige og nydesignede platform og vores brede udvalg af titler leverer et alsidigt kvalitetsprodukt til glæde for alle Plentis kunder,” lyder det fra e-shopschef Jesper Friis.

 - Plenti er klar med EU-abonnementer og prisstigning

Onsdag den 31. maj udgår Mofibo af Plentis abonnement. Mofibo har valgt at trække sig fra alle samarbejdsaftaler i Danmark.

Tilbage i april annoncerede konkurrenten Telmore, at Mofibo udgik af Telmore Play. Her var det tjenesten Bookmate der blev indgået aftale med som erstatning for Mofibo.

Mere til historien

Politiken Books (tidl. Riidr) startde som en dansk e-boghandel, men udvidede i april 2017 med en streamingtjeneste. Siden opstarten i 2010 har målet været at gøre det let at købe og læse e-bøger og lytte til lydbøger uanset hvor i verden, man befinder sig. Politiken Books har siden december 2014 været en del af JP/Politikens Hus.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram