Telmore har sagt farvel til Mofibo

KORT NYT: Mofibo er nu ikke længere en del af Telmores tjenester. Fremover skal kunderne bruge Bookmate.

I januar annoncerede Telmore en ændring af Play abonnementet, hvor bogtjenesten Mofibo ville forsvinde fra listen af tjenester. Dette er nu en realitet.

Telmore har sendt en mail til kunderne hvor de oplyser, at Bookmate nu er en del af tjeneste-udvalget på Telmore Play. Det betyder adgang til 6.000 danske og 50.000 engelske lydbøger via Bookmate applikationen. Udover lydbøger har Bookmate også 16.000 danske bogtitler, hvilket er sammen niveau som på Mofibo, ifølge Telmore.

Mofibo er blevet overtaget af Storytel, hvilket er en af årsagerne til ændringen.

 – Telmore har lanceret telefonsvareren som app

Mere til historien

Bookmate indeholder et stort antal udenlandske udgivelser. Blandt andet 300.000 titler på engelsk.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.