Plenti er klar med EU-abonnementer og prisstigning

EU-reglerne for roaming giver prisstigning hos Plenti, der samtidigt splitter abonnementerne op. Fælles er fri data på mobilen i Danmark.

Nye abonnementer hos Plenti i forbindelse med de nye EU-regler, som træder i kraft den 15. juni 2017 (Kilde: Plenti)

Nye abonnementer hos Plenti i forbindelse med de nye EU-regler, som træder i kraft den 15. juni 2017 (Kilde: Plenti)

Plenti gjorde sit indtog på markedet for et år siden og har siden skilt sig ud fra de øvrige ved, at tilbyde fri data og forskellig underholdning på mobilen.

Når de nye EU-regler inden længe træder i kraft (15. juni) vil der ske ændringer. Grunden til dette er, at EU-direktivet kræver dataroaming enten er inkluderet eller helt blokeret i abonnementer.

 – Flere prisstigninger på vej som følge af EU-roaming

Derfor vil Plenti dele deres grundpakke op i tre nye abonnementer. I dag koster grundpakken 119 kroner om måneden og inkluderer fri data (50 GB til datadeling). I fremtiden vil der så være nedenstående tre varianter af abonnementet.

Oversigt over nye abonnementer

  • Plenti DK til 119 kr./md. – fri tale/data og 10 GB datadeling indenfor landets grænser. Roaming er blokeret.
  • Plenti EU (lille) til 139 kr./md. – fri tale/data og 50 GB datadeling samt 2 GB EU-roaming. Derudover også Berlingske Online.
  • Plenti DK (stor) til 149 kr./md. – fri tale/data og 60 GB datadeling samt 5 GB EU-roaming.

– “Fremover vil vi tilbyde en bredere variation af nye abonnementer, der netop understøtter forskellige behov. Vi introducerer bl.a. et stærkt nationalt abonnement til 119 kr./md. og to forskellige abonnementer med roaming, så man kan skræddersy abonnementet til sine egne behov,” siger Peter Mægbæk, adm. direktør i Plenti.

Dermed vil kunderne hos Plenti, ligesom ved flere andre selskaber, opleve en prisstigning på omkring 20 kroner. Plenti flytter nemlig automatisk de eksisterende kunder til abonnementet ”Plenti EU (lille)”. Ønsker man et andet abonnement, så skal man altså selv sørge for at ændre dette.

 – TDC hæver priserne som følge af ny EU-roaming krav

– “Vi ønsker, at vores kunder selv skal kunne vælge, hvad de vil betale for. Det er hverken vores eller politikernes opgave at bestemme kundernes behov. Derfor lancerer vi på grund af de nye regler en række nye abonnementer, hvor kunderne selv kan vælge. Vi mener, at vi på den måde giver et stærkt udbud, der sætter kundernes behov i første række,” siger Plentis direktør Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

 – Derfor stiger dit mobilabonnement

De nye abonnementer bliver tilgængelige senest den 15. juni 2017.

Mere til historien

3 siger de ikke hæver priserne på deres abonnementer. Dog ændrer de på dem, og ønsker man mulighed for udlandstelefoni, så skal man skifte til et af de abonnementer med 3LikeHome.

Nu kommer straftolden på elbiler

Populær kineser i Danmark rammes hårdt, når EU flere måneder tidligere end ventet indfører EU straftold på kinesisk producerede elbiler.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Vigtigt! Dette skal du vide om Oister Travel

Oister Travel har et par huller, som er vigtige at kende, før du rejser på ferie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram