Telenor taber tusindevis af kunder

I årets første kvartal har Telenor mistet næsten 30.000 mobilkunder.

Telenor Switch logo/ikon (Foto: Telenor)

Telenor Switch skulle lokke kunder til selskabet. Med Switch er det muligt at opgradere ens telefon før tid.  (Foto: Telenor)

28.000. Så mange kunder sagde i årets tre første måneder farvel til Telenor. Det skriver Berlingske Business, der har kigget nærmere på kvartalsregnskabet for Danmarks næststørste teleselskab.

Dermed melder Telenor sig sammen med Telia ind i klubben over teleselskaber, der har mistet flere tusinde kunder i årets første kvartal.

Kundeflugten fortsætter hos Telia – men der er også godt nyt

Samtidigt med et fald i antallet af mobilkunder, så har Telenor også oplevet en nedgang i sin omsætning. Det er nemlig gået tilbage fra 1.249 millioner norske kroner i første kvartal 2017 til 1.234 millioner norske kroner for første kvartal 2018. Nedgangen kan formodentlig forklares med antallet af kunder, der har sagt farvel til Telenor.

Tilbagegangen i antallet af kunder findes også i andre dele af Telenor. I perioden januar-marts 2018 har 5.000 kunder sagt farvel til fastnet ved Telenor. Derudover har 1.000 kunder opsagt deres aftale om bredbånd ved Telenor.

På trods af et farvel til adskillige kunder har Telenor alligevel formået at øge sit driftsresultat. Det er vokset fra 212 millioner norske kroner for 1. kvartal 2017 til 219 millioner norske kroner for samme kvartal i år. Samme kvartal sidste år bød desuden på en fremgang i antallet af mobilkunder. Det kan du læse mere om her.

Baywatch-ikon booster salget hos 3

Telenor har mistet 31.000 mobilkunder i løbet af det seneste år. I samme periode har teleselskabet også oplevet en nedgang i antallet af fastnetkunder. Det står dog bedre til end hos konkurrenten Telia, der mistede flere 100.000 kunder i løbet af 2017.

I 2017 måtte både Telia og Telenor sige farvel til flere medarbejdere som led i en “forenkling”.

Telenor har i dag 1.798.000 mobilkunder. Derudover har teleskabet 59.000 fastnetkunder, mens 137.000 kunder har bredbånd igennem Telenor.

Mere til historien

Den norske stat besidder aktiemajoriteten i Telenor. Det er også derfor, at selskabet aflægger regnskab i norske kroner.

Apples tjenester vækster – mens salget af iPhones falder

I det seneste kvartalsregnskab har det været de digitale tjenester, som har hjulpet Apple, da omsætningen for iPhones.

(mere…)
Telia taber mobilkunder - Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Telenor nu klar med Google Pixel-telefonerne

Telias eksklusivitet er udløbet. Google Pixel-telefonerne kommer nu i sortiment hos Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram