Baywatch-ikon booster salget hos 3

Har en gammel strandløve fra slutningen af 80’erne stadig score-tricks i ærmet? 3 har i hvert fald scoret på samarbejdet med “The Hoff”.

Gennem tiden er teleselskabet 3 blevet kendt for at tage nogle anderledes valg omkring blandt andet markedsføring – set i forhold til konkurrenterne.

Eksempelvis spærrede mange øjnene op, da den skandaleramte rapper Snoop Dogg pludselig blev frontfigur for selskabets markedsføring. Herefter overtog David Hasselhoff – den gamle Baywatch strandløve.

Det bizarre valg bed sig godt fast i de potentielle kunder. Efter den første reklamefilm for 3 med David Hasselhoff, præsenteret som ”The Hoff, noterede selskabet en 40 procents højere forståelse, relevans, købsappel og ad liking end tidligere kampagner. Det skriver Dansk Markedsføring.

– ”Siden Hoff er kommet har vi oplevet en 12 procents stigning (på at drive salg gennem medier i 2017, red.). Det kan naturligvis aflæses på bundlinjen,” siger 3’s Head of Consumer Marketing & CRM til Dansk Markedsføring.

Ikke kun David Hasselhoffs person har drevet salget, vurderer 3. Selskabet ligger også vægt på den kreative ramme for kampagnerne.

3 har endnu ikke taget stilling til om David Hasselhoff fortsætter som frontfigur i hele 2018, eller om det er på tide at sende strandløven på pension.

FAKTA: David Hasselhoff spillede Mitch Buchannon i tv-serien Baywatch (fra 1989). Rollen spillede han i 11 sæsoner. Mange husker også C.J. Parker aka Pamala Anderson, der var på skærmen i sæson 3 til 7. Fra 1982-1986 spillede Hasselhoff Michael Knight i serien Knightrider.

Mere til historien

Hasselhoff debuterede i januar 2017 hos 3. Filmene er instrueret af Mikkel Nørgaard, der er kendt som instruktør for ”Klovn”.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.