Baywatch-ikon booster salget hos 3

Har en gammel strandløve fra slutningen af 80’erne stadig score-tricks i ærmet? 3 har i hvert fald scoret på samarbejdet med “The Hoff”.

Gennem tiden er teleselskabet 3 blevet kendt for at tage nogle anderledes valg omkring blandt andet markedsføring – set i forhold til konkurrenterne.

Eksempelvis spærrede mange øjnene op, da den skandaleramte rapper Snoop Dogg pludselig blev frontfigur for selskabets markedsføring. Herefter overtog David Hasselhoff – den gamle Baywatch strandløve.

Det bizarre valg bed sig godt fast i de potentielle kunder. Efter den første reklamefilm for 3 med David Hasselhoff, præsenteret som ”The Hoff, noterede selskabet en 40 procents højere forståelse, relevans, købsappel og ad liking end tidligere kampagner. Det skriver Dansk Markedsføring.

– ”Siden Hoff er kommet har vi oplevet en 12 procents stigning (på at drive salg gennem medier i 2017, red.). Det kan naturligvis aflæses på bundlinjen,” siger 3’s Head of Consumer Marketing & CRM til Dansk Markedsføring.

Ikke kun David Hasselhoffs person har drevet salget, vurderer 3. Selskabet ligger også vægt på den kreative ramme for kampagnerne.

3 har endnu ikke taget stilling til om David Hasselhoff fortsætter som frontfigur i hele 2018, eller om det er på tide at sende strandløven på pension.

FAKTA: David Hasselhoff spillede Mitch Buchannon i tv-serien Baywatch (fra 1989). Rollen spillede han i 11 sæsoner. Mange husker også C.J. Parker aka Pamala Anderson, der var på skærmen i sæson 3 til 7. Fra 1982-1986 spillede Hasselhoff Michael Knight i serien Knightrider.

Mere til historien

Hasselhoff debuterede i januar 2017 hos 3. Filmene er instrueret af Mikkel Nørgaard, der er kendt som instruktør for ”Klovn”.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram