Baywatch-ikon booster salget hos 3

Har en gammel strandløve fra slutningen af 80’erne stadig score-tricks i ærmet? 3 har i hvert fald scoret på samarbejdet med "The Hoff".

Gennem tiden er teleselskabet 3 blevet kendt for at tage nogle anderledes valg omkring blandt andet markedsføring - set i forhold til konkurrenterne.

Eksempelvis spærrede mange øjnene op, da den skandaleramte rapper Snoop Dogg pludselig blev frontfigur for selskabets markedsføring. Herefter overtog David Hasselhoff – den gamle Baywatch strandløve.

Det bizarre valg bed sig godt fast i de potentielle kunder. Efter den første reklamefilm for 3 med David Hasselhoff, præsenteret som ”The Hoff, noterede selskabet en 40 procents højere forståelse, relevans, købsappel og ad liking end tidligere kampagner. Det skriver Dansk Markedsføring.

- ”Siden Hoff er kommet har vi oplevet en 12 procents stigning (på at drive salg gennem medier i 2017, red.). Det kan naturligvis aflæses på bundlinjen,” siger 3’s Head of Consumer Marketing & CRM til Dansk Markedsføring.

Ikke kun David Hasselhoffs person har drevet salget, vurderer 3. Selskabet ligger også vægt på den kreative ramme for kampagnerne.

3 har endnu ikke taget stilling til om David Hasselhoff fortsætter som frontfigur i hele 2018, eller om det er på tide at sende strandløven på pension.

FAKTA: David Hasselhoff spillede Mitch Buchannon i tv-serien Baywatch (fra 1989). Rollen spillede han i 11 sæsoner. Mange husker også C.J. Parker aka Pamala Anderson, der var på skærmen i sæson 3 til 7. Fra 1982-1986 spillede Hasselhoff Michael Knight i serien Knightrider.

Mere til historien

Hasselhoff debuterede i januar 2017 hos 3. Filmene er instrueret af Mikkel Nørgaard, der er kendt som instruktør for ”Klovn”.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram