Flere mobilkunder er flyttet ind hos Telenor

5

Telenor fik pæn tilgang af nye mobilkunder i første kvartal men mistede på internet- og fastnetkunder.

Telenor
Telenor fik i Q1 2016 9.000 nye mobilkunder  (Foto: MereMobil.dk)

Landets næststørste teleselskab har fået flere mobilkunder i butikken. I årets første kvartal vandt Telenor 9.000 mobilkunder. Samtidigt måtte de sige farvel til 1.000 internetabonnenter og 2.000 fastnetkunder. Tallene stammer fra Telenors kvartalsregnskab.

Telenor har nu 1.829.000 mobilkunder i kundedatabasen.

Generelt kan Telenor notere fremgang. I det vigtige julekvartal 2016 blev 44.000 nye mobilkunder skrevet ind i databasen. Samlet set er Telenor blevet bedre til at tjene penge, men forbruget per kunde er faldet over tid.

Bizar telesag: Ringkøbing-Skjern overvejer et farvel til Telenor

Telenors mobilkunder forbruger hver 138 norske kroner om måneden. I fjerde kvartal var tallet 143 kroner, mens det for bare et år siden var 152 norske kroner per kunde. Telenor fremlægger regnskabet i norske kroner på grund af deres norske fundering.

Som vi på MereMobil.dk tidligere har skrevet så havde teleselskabet 3 også fremgang i første kvartal. Her var fremgangen 11.000 mobilkunder. Telia tabte derimod 28.000 mobilkunder.

Koncernen Telenor tæller nu hele 172 millioner mobilkunder.

Telia mister 28.000 mobilkunder

For en måned siden fik Telenor en tur igennem Kontant. Årsagen var blandt andet, at selskabet sendte rykkere for betalte regninger, varsler om inkasso og fejlagtige registreringer i RKI. I Kontant meddelte Telenor, at der skulle ansætte yderligere 50 medarbejdere i kundeservice.

Mere til historien

Telenor, der også driver selskabet CBB, er nordens næststørste teleselskab.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer