3 har høstet 11.000 nye kunder på tre måneder

KORT NYT: 2017 startede godt ud for 3. Kundedatabasen er forøget med yderligere 11.000 kunder.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

FAKTA: Væksten hos 3
- 1. kvartal 2017: +11.000
- 4. kvartal 2016: +7.000
- 3. kvartal 2016: +4.000

Kundedatabasen hos teleselskabet 3 er vokset for tredje kvartal i træk. Første kvartal 2017 kom ud med en vækst på 11.000 nye kunder, hvilket bringer kundedatabasen op på 1.212.000 kunder.

Det seneste offentliggjorte tal var 1.200.985 kunder. Dette kom i forbindelse med fremlæggelse af årsregnskabet for 2016. Tallet dækker hovedselskabet 3 samt Oister og Zenji.

- ”Efter et lidt hårdt andet halvår af 2016 er det herligt at konstatere, at udviklingen går den rigtige vej, og vi starter 2017 med at tage flere kunder ind end i de foregående kvartaler. Samtidig evner vi ikke mindst at holde på kunderne og oplever en meget lav kundeafgang,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i en pressemeddelelse.

Morten Christiansen betegner tallet som ”acceptabelt”. Han mener det i kvartalet har været småt med nyheder fra smartphone-producenterne, hvilket ikke har gavnet tilgangen af nye kunder. Desuden har flere spillere på markedet haft en aggressiv markedsføring.

3 er forsat den mindste blandt operatørerne i Danmark. Lige før 3 kommer Telia med godt 1,5 millioner kunder.

- BAGGRUND: Så mange kunder har teleselskaberne

Roamingkonceptet 3LikeHome har uden tvivl været med til at trække flere kunder ind i huset hos 3. Senest er Færøerne blevet tilføjet listen af roamingfrie lande.

Mere til historien

I december 2013 rundede 3 den magiske grænse på 1 million kunder i databasen. Selskabet startede i Danmark tilbage i september 2001.

Læs også:
- 3 bringer OnePlus 3T til Danmark

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
IDC: Smartphone-salget vil falde i hele 2023

Nye tal viser, at den økonomiske krise har ramt mobilbranchen. Salgstallene vil falde og køberne vil betale mindre end tidligere for telefonerne.

(mere…)
Oppo har ramt plet med nye foldbare smartphones

I slutningen af 2022 sendte Oppo nye foldbare mobiler i handlen på det kinesiske marked. Disse har ramt plet hos mobilkøberne. Europa venter.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram