Teleselskabet 3 - 10 år og 1 million kunder

Teleselskabet 3 har i december måned budt kunde nummer 1 million velkommen til selskabet.

3 logo

3 logo

Teleselskabet 3 har nu eksisteret i Danmark i 10 år, og har her i december måned budt kunde nummer 1 million velkommen.

Faktisk startede historien om teleselskabet 3 i Danmark tilbage i september måned 2001, hvor den Hong Kong-baserede erhvervsgigant Hutchison Whampoa Limited sammen med svenske Investor AB vandt en dansk 3G-licens.

Der skulle dog gå yderligere to år før 3 gik i luften. De var dengang det første teleselskab, som kunne tilbyde danskerne 3G-telefoni.

Siden dengang er 3 hvert år vokset, og de seneste fem år har det været med en vækst på godt 100.000 kunder om året. 3 har desuden også en indtjeningsgrad, som er blandt de bedste på markedet.

3 meldte deres strategiske mål ud i 2010 med at nå 1 million kunder, dengang passerede de en halv million kunder. Teleanalytikere tvivlede på, at 3 kunne leve op til målsætningen i den hårde konkurrence på mobilmarkedet.

Mere til historien

3 har ligeledes lavprisselskaberne Oister og Zenji. Hvis man er 3-kunde så kan man tilkøbe et adgang til musikstreamingtjenesten Deezer i forbindelse med ens mobilabonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram