Telia mister igen kunder

KORT NYT: Telias mobilkunde-antal er faldet med 28.000 i første kvartal. Afskaffelsen af taletidskort bærer noget af skylden for faldet.

Telebutik, Telia

Telias lukning af taletidskort ses tydeligt på kildeantallet (Foto: MereMobil.dk)

I årets første kvartal sagde Telia i Danmark farvel til 28.000 mobilkunder. Dette kan lægges oven i de 27.000 mobilkunder, der forsvandt i fjerde kvartal 2016, skriver Business.dk.

Med til billedet hører, at kundetabet i fjerde kvartal, ifølge Telia, skyldes oprydning blandt kunder med et minimalt forbrug samt taletidskortskunder. I første kvartal kommer halvdelen af kundetabet fra taletidskorttjenesten, der nu er lukket.

Telia kan til gengæld glæde sig over en stigende omsætning, og at de tjener flere penge.

Telia lokker med gratis services for evigt – undtagen Spotify

Aktuelt har Telia 1.578.000 mobilkunder på listen. De brugte i gennemsnit 127 kroner om måneden i første kvartal – to kroner mere per kunde end i fjerde kvartal. Tilbage i tredje kvartal 2016 var gennemsnitforbruget 129 kroner per måned, skriver Business.dk.

Konkurrenten 3 kunne i første kvartal notere en forøgelse af kundeantallet med 11.000, og går frem for tredje kvartal i træk.

Telia bliver i Danmark 10 år mere

Mere til historien

Første kvartal tegnede sig også for en afgang af 3.000 fastnetkunder og 2.000 internetkunder. 28.000 kunder har et tv-abonnement hos Telia Her er månedsforbruget steget fra 357 kroner i fjerde kvartal til 370 kroner i første kvartal. Årsagen er prisstigninger.

Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram