Telia bliver i Danmark 10 år mere

1

KORT NYT: Telia-kunder kan sove roligt om natten. Topledelsen melder nu ud, at Telia nu tager 10 år mere i Danmark.

Kø foran Telia til iPhone 6 og iPhone 6 Plus
Kø foran Telia til iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Efter den kulsejlede fusion med Telenor, og en afvisning af et opkøb af TDC, er Telia nu parat til at se fremad. Derfor får tilstedeværelsen i Danmark nu 10 år mere i et forsøg på at etablere en rentabel forretning, skriver Business.dk.

At trække sig fra det danske marked er, ifølge Telia topchefen Johan Dennelind, den sidste mulighed.

– ”Hvis vi ikke på langt sigt kan få afkast, som i andre lande, er vi naturligvis nødt til at tænke over, hvad vi laver her. Men det er ikke noget vi skal tænke over de næste ti år,” siger Henriette Wendt, koncerndirektør i Telia til Business.dk.

Telias gratis services gælder ikke Spotify

Henriette Wendt blev før jul udnævnt som koncerndirektør hvor ansvarsområdet er Danmark, Estland og Litauen. Hun var involveret i fusionen mellem Telia og Telenor, der som bekendt ikke blev til noget.

5 millioner spildt: Hemmeligt bilag sår tvivl om dækningsrapport

Mere til historien

Den planlagte fusion blev blandt andet bremset af frygt fra EU, og konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der frygtede, at fusionen ville give højere priser som følge af mindre konkurrence. Henriette Wendt fremhæver, at siden fusionen blev skrinlagt, er priserne i Danmark steget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer