Huawei og Porsche Design er igen sammen om ny luksus-mobil

39

Huaweis top-topmodel Mate RS koster 11.500 kroner og har to fingeraftrykslæsere. Telefonen er branded med “Porsche Design”.

Sådan ser en telefon til 11.500 kroner ud. (Foto: Huawei / Porsche Design)

Glemt alt om den nye Huawei P20 Pro. Den virkelige topmodel fra Huawei hedder Porsche Design Huawei Mate RS. Det fremgår af Porsche Designs hjemmeside.

Ligesom Huawei P20 Pro har Mate RS tre bagside-kameraer. Faktisk er det nøjagtig den samme konfiguration som man finder på P20 Pro: Et farvekamera på 40 megapixels, ét sort/hvid med 20 megapixels og ét zoom-kamera med 8 megapixels. Det lover dermed godt for Mate RS, da P20 Pro blev topscorer i den seneste kameratest fra DxOMark.

Lighederne mellem P20 Pro og Mate RS hører dog ikke op ved kameraet. Indmaden er også identisk. Begge modeller har en Kirin 970-chip, der akkompagneres af 6 GB RAM. Mate RS kan dog blære sig med hele 256 GB lagerplads mod 128 GB på P20 Pro.

Giganterne kommer: Smartphones med 512 GB lagerplads er lige om hjørnet

På fronten af Mate RS finder man en 6 tommer OLED-skærm med en dimension på 18:9. Og modsat P20 Pro er der ikke noget “hak” i toppen af skærmen. Telefon ligner derfor sidste års Huawei Mate 10 Pro.

Mate RS er Huaweis første telefon med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Men af ukendte årsager har Huawei også valgt at tilføje en fingeraftrykslæser på telefonens bagside. Huawei omtaler den som “Smart touch fingerprint security”, mens fingeraftrykslæseren i skærmen blot kaldes “In-Screen Fingerprint Sensor”.

Kom tæt på Huawei P20 og Huawei P20 Pro

Prisen for Mate RS lyder på 1.550 euro eller godt 11.500 kroner. Altså næsten det dobbelte af P20 Pro, som har samme kamera og indmad. Men så får du også en telefon, hvor der står Porsche på forsiden og “PD” bagpå.

Huawei Mate RS er tilgængelig fra maj, men allerede nu kan du bestille luksus-telefonen.

Mere til historien

Huawei har tidligere samarbejde med Porsche Design om en luksus-telefon. Sidste år resulterede det i en særudgave af Huawei Mate 10.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
39 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer