Kom tæt på Huawei P20 og Huawei P20 Pro

1

VIDEO: Se lowlight-egenskaberne i Huawei P20 og Huawei P20 Pro i denne video fra MereMobil.dk.

Lowlight-billederne er fantastiske

Ved en stort anlagt event i Paris præsenterede den altid entusiastiske mobilchef for Huawei, Richard Yu, tre nye telefoner for verdenspressen og interesserede mobilkøbere verden over.

Modellerne har navnene Huawei P20 og Huawei P20 Pro. Som afslutning fik vi en særlig version af Mate 10 Pro / P20 Pro kaldet Porsche Design Huawei Mate RS.

I ovenstående videoindslag kommer du tæt på P20’erne.

Som noget helt særligt kan du opleve det første kig på lowlight-kvaliteterne ved P20 og P20 Pro i videoen.

Jeg har nemlig haft mulighed for, at afprøve kameraet på P20 Pro i et mørklagt rum. En togbane med en by omkring udgjorde kulissen. Her kunne kameraet rigtigt komme på arbejde.

Lowlight Samsung og Huawei
Lowlight-billeder taget med Huawei P20 Pro og Samsung Galaxy S9. De to øverste billeder er taget med P20 Pro. De to nederste er taget med Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Ved denne særlige præsentation havde jeg en iPhone 8 Plus i lommen. Derfor kunne jeg lave en hurtig sammenligning. Efter videoen kom i kassen har jeg sammenlignet kameraet i Huawei P20 Pro med kameraet i Samsung Galaxy S9.

Det foreløbige resultat er, at Huawei gør det bedre end Samsung, men inden du tramper på din Galaxy, så læs lige videre.

P20’erne har uden tvivl store kvaliteter i mørke omgivelser, men den nye nattilstand, hvor du kan tage håndholdte fotos med lang lukketid (op til fire sekunder), kan trække stemningen ud af et lowlight-foto. Der kommer simpelthen for meget lys ind.

Huaweis nye telefoner klarer sig bedst når det ikke er HELT mørkt. Resultatet bliver så vanvittigt flot. I billedet ved denne artikel kan du se et godt eksempel på kvaliteten i kameraet på P20’eren.

Kameraeksperterne på DxOMark har op til lanceringen af P20 og P20 Pro laboratorietestet kameraerne. Resultatet? Huawei slår alle andre på markedet netop nu. Både Samsung, Google og Apple sættes til vægs.

LÆS OGSÅ: Huawei P20’erne overgår alle andre i ny kameratest

I april kommer begge P20-modeller til salg i Danmark. Du kan læse mere om pris- og tilgængelighed her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Sammen med de to store P20-modeller kommer også Huawei P20 Lite. Forud for lanceringen var P20 Lite lækket på en video.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer