Huawei P20 Pro overgår alle andre i ny kameratest

Huaweis nyeste topmodel fejer konkurrenterne af banen i DxOMarks seneste test og bliver første telefon til at scorer flere end 100 point.

Huawei P20 Pro twilight

DxOMark er imponeret med kameraet Huawei P20 Pro, der bliver ny topscorer i deres test. (Foto: Huawei)

109. Så mange point har Huweis P20 Pro scoret i en kameratest fra DxOMars. Det fremgår af DxOMarks hjemmeside. Dermed placerer Huawei P20 Pro sig solidt foran konkurrenterne fra Samsung og Google, hvis topmodeller har scoret henholdsvis 99 og 98 point.

Huawei P20 Pro – det vigtigste om den nye supermobil

DxOMark fremhæver Huawei P20s dynamiske rækkevidde. Ifølge DxOMark er det resultatet af telefonens store sensor, der måler 1/1.73″. Derudover roser kameranørderne også sort/hvid-delen i Huaweis nyeste flagskib.

Alt i alt ender Huawei P20 Pro med en fotoscore på 114 point. Den samlede scorer ender som nævnt lidt lavere, da videodelen “kun” scorer 98 point. Det skyldes blandt andet, at telefonen kæmper med kunstig lys, der ifølge DxOMark resulterer i organge toner.

Huawei P20 ligger nummer to

Det er ikke kun Huaweis nye topmodel, der excellerer i DxOMarks test. Også P20 scorer højt, og den placerer sig dermed på en andenplads med 102 samlede point.

Huawei P20 – en temmelig vild kameramobil

Ligesom storebror P20 Pro har P20 ifølge DxOMark en imponerende dynamisk rækkevidde. Langt henad vejen har de to telefoner også identisk kameraudstyr. Dog har P20 Pro hele tre kameraer, mens P20 må nøjes med to bagsidekameraer. Fordelingen på P20 pro er som følgende:

  • 40 megapixels hovedlinse til farvebilleder (RGB-sensor)
  • 20 megapixels monokrom (sort/hvid) linse
  • 8 megapixels telefoto linse

BAGGRUND: Kan du stole på kameratests fra DxOMark?

Kameraerne er ikke den eneste forskel mellem de to modeller. Også indmaden er en smule bedre i P20 Pro. Den er udstyret med 6 GB, mens P20 må nøjes med 4 GB. Processoren er dog den samme i begge modeller. Nemlig HiSilicon Kirin 970 octa-core.

Huawei P20 og P20 Pro lander i den danske butikker i løbet af april.

Første kig på kameraet i P20'erne

Mere til historien

P20 Pro kommer til at koste 6.299 kroner. P20 4.799 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
DxOMark: Samsung Galaxy S23 Ultra skuffer

Samsungs nyeste topmodel skuffer i ny kameratest. Galaxy S23 Ultra er placeret langt nede på siden og slået af blandt andet iPhone 13 Pro.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram