Samsung: Galaxy S9’erne vil flyve ud af butikkerne

86

Samsung har store forventninger til de nye topmodeller, som snart lander i butikkerne. De forventer, at Galaxy S9’erne sælger bedre end sidste års topmodeller. Hvad tror du?

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har i de seneste år været verdens største mobilproducent og høstet stor succes – særligt med deres Galaxy S-serie. Det forventes derfor også, at deres nyeste produkter altid sælger bedre end de tidligere.

Og det er ingen undtagelse med de netop lancerede Galaxy S9’ere. Samsung forventer, at de nye sælger bedre end sidste års topmodeller Galaxy S8 og Galaxy S8+. Det har DJ Koh, CEO i Samsungs mobildivision, udtalt.

Samsung Galaxy S8’erne har solgt omkring 37 millioner eksemplarer siden de kom på markdet i april 2017. Det skriver GSMArena.com.

Dette års flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, kommer i handlen tidligere på året end sidste års modeller. Du kan allerede fra fredag den 16. marts 2018 bestille de nye Galaxy S9’ere. Alene det gør måske også, at Galaxy S9’erne kan blive solgt i flere styks end forgængerne. Vinduet før konkurrenterne kommer til salg er ganske simpelt længere.

DJ Koh udtaler også, at modtagelsen af Galaxy S9’erne er bedre end forventet. Der er dog mange, som har været ude med kritik af, at de nye modeller ligner Galaxy S8’erne og forskellene er for små.

 – Her er forskellene på Samsung Galaxy S8+ og Galaxy S9+

Tror du, at Galaxy S9’erne vil opleve samme efterspørgsel og altså blive solgt i flere eksemplarer end Galaxy S8’erne? Eller er forskellene simpelthen for små til, at mobilkøberne vil udskifte deres gamle mobil?

 – Så små er forskellene på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S8

Tænker du, at din lomme skal indeholde et eksemplar af en af de nye modeller, så kan du finde din favoritfarve og tilbehør til Galaxy S9 og Galaxy S9+ her. Se også hvad Galaxy S9 og Galaxy S9+ koster. Hvis du har en Samsung Galaxy S8 så læs vores guide til, at få den bedste pris for din S8’er.

Mere til historien

Du kan læse alt om både Galaxy S9 og Galaxy S9+, samt alle de øvrige nyheder fra Mobile World Congress 2018 på vores temasite.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
86 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer