Samsung: Galaxy S9'erne vil flyve ud af butikkerne

Samsung har store forventninger til de nye topmodeller, som snart lander i butikkerne. De forventer, at Galaxy S9'erne sælger bedre end sidste års topmodeller. Hvad tror du?

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har i de seneste år været verdens største mobilproducent og høstet stor succes – særligt med deres Galaxy S-serie. Det forventes derfor også, at deres nyeste produkter altid sælger bedre end de tidligere.

Og det er ingen undtagelse med de netop lancerede Galaxy S9’ere. Samsung forventer, at de nye sælger bedre end sidste års topmodeller Galaxy S8 og Galaxy S8+. Det har DJ Koh, CEO i Samsungs mobildivision, udtalt.

Samsung Galaxy S8’erne har solgt omkring 37 millioner eksemplarer siden de kom på markdet i april 2017. Det skriver GSMArena.com.

Dette års flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, kommer i handlen tidligere på året end sidste års modeller. Du kan allerede fra fredag den 16. marts 2018 bestille de nye Galaxy S9’ere. Alene det gør måske også, at Galaxy S9’erne kan blive solgt i flere styks end forgængerne. Vinduet før konkurrenterne kommer til salg er ganske simpelt længere.

DJ Koh udtaler også, at modtagelsen af Galaxy S9’erne er bedre end forventet. Der er dog mange, som har været ude med kritik af, at de nye modeller ligner Galaxy S8’erne og forskellene er for små.

 - Her er forskellene på Samsung Galaxy S8+ og Galaxy S9+

Tror du, at Galaxy S9’erne vil opleve samme efterspørgsel og altså blive solgt i flere eksemplarer end Galaxy S8’erne? Eller er forskellene simpelthen for små til, at mobilkøberne vil udskifte deres gamle mobil?

 - Så små er forskellene på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S8

Tænker du, at din lomme skal indeholde et eksemplar af en af de nye modeller, så kan du finde din favoritfarve og tilbehør til Galaxy S9 og Galaxy S9+ her. Se også hvad Galaxy S9 og Galaxy S9+ koster. Hvis du har en Samsung Galaxy S8 så læs vores guide til, at få den bedste pris for din S8'er.

Mere til historien

Du kan læse alt om både Galaxy S9 og Galaxy S9+, samt alle de øvrige nyheder fra Mobile World Congress 2018 på vores temasite.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
91 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram