KLC Erhverv: Det var en hård start

Fra 12 til 4 centre på kun tre år. Det er status hos KLC Erhverv, efter de har forsøgt at finde sig selv, ovenpå en turbulent tid.

KLC Erhverv

København, Virum, Hjørring og Silkeborg er de eneste steder i landet, hvor der nu findes en KLC Erhverv.

TDC gennemførte i efteråret 2014 en omfattende restrukturering af erhvervscentrene. Det blev et farvel til 60 partnerforretninger. I dag bærer blot 15 steder i landet skiltet TDC Erhvervscenter.

Tæppet blev i den grad revet væk under mange selvstændige forretninger, men nogle måneder senere var flere af de gamle TDC-partnere klar med en ny kæde. Således var KLC Erhverv en realitet den 1. marts 2015.

Der blev indgået en samarbejdsaftale om hardwareindkøb med Atea, men aftalen eksisterer ikke længere, oplyser KLC Erhverv. Kæden måtte se flere konkurser i øjnene og i marts 2016 var der blot syv afdelinger tilbage i udbryderkæden.

I dag er der kun fire afdelinger tilbage: København, Virum, Hjørring og Silkeborg.

Bestyrelsesformanden i KLC Erhverv, Mikkel Dodt Fregerslev erkender, at det var turbulet i starten.

– “Det var en hård start. Vi var en stor flok forhandlere, der i 10-20 år havde beskæftiget os med TDC-produkter. Derfor skulle alt tænkes forfra. Lige fra IT-systemer, produkter, brand og markedsføring. Det var en stor mundfuld. Vi var jo vant til, at TDC sørgede for det meste,” fortæller Mikkel Dodt Fregerslev til MereMobil.dk.

I dag er status, at de tilbageværende KLC Erhverv forretninger, ifølge dem selv, har fået godt 1.500 virksomheder fordelt på 15.000 brugere.

– “Vi er stadig i opbygningsfasen, men hver dag øges kundedatabasen. Det har været et langt sejt træk, men vores oplevelse er, at mange virksomheder stadig efterspørger en fast kontaktperson, og nogen man kan ringe til, hvis tingene ikke kører. Men jeg tror aldrig, at jeg har arbejdet så hårdt for noget,” slutter Mikkel Dodt Fregerslev.

Erhvervsløsningerne der sælges, er ikke længere låst til TDC. Erhvervskunderne kan selv vælge om de vil benytte TDC, Telia/Telenor eller 3’s netværk.

Mere til historien

Sagen om TDC’s ændrede erhvervsfokus viser, hvor vanskeligt det kan være, at ændre gamle koncepter og samle det under en ny hat. På blot tre år er 12 centre i samarbejdet reduceret til kun fire.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram