KLC Erhverv: Det var en hård start

0

Fra 12 til 4 centre på kun tre år. Det er status hos KLC Erhverv, efter de har forsøgt at finde sig selv, ovenpå en turbulent tid.

KLC Erhverv
København, Virum, Hjørring og Silkeborg er de eneste steder i landet, hvor der nu findes en KLC Erhverv.

TDC gennemførte i efteråret 2014 en omfattende restrukturering af erhvervscentrene. Det blev et farvel til 60 partnerforretninger. I dag bærer blot 15 steder i landet skiltet TDC Erhvervscenter.

Tæppet blev i den grad revet væk under mange selvstændige forretninger, men nogle måneder senere var flere af de gamle TDC-partnere klar med en ny kæde. Således var KLC Erhverv en realitet den 1. marts 2015.

Der blev indgået en samarbejdsaftale om hardwareindkøb med Atea, men aftalen eksisterer ikke længere, oplyser KLC Erhverv. Kæden måtte se flere konkurser i øjnene og i marts 2016 var der blot syv afdelinger tilbage i udbryderkæden.

I dag er der kun fire afdelinger tilbage: København, Virum, Hjørring og Silkeborg.

Bestyrelsesformanden i KLC Erhverv, Mikkel Dodt Fregerslev erkender, at det var turbulet i starten.

– “Det var en hård start. Vi var en stor flok forhandlere, der i 10-20 år havde beskæftiget os med TDC-produkter. Derfor skulle alt tænkes forfra. Lige fra IT-systemer, produkter, brand og markedsføring. Det var en stor mundfuld. Vi var jo vant til, at TDC sørgede for det meste,” fortæller Mikkel Dodt Fregerslev til MereMobil.dk.

I dag er status, at de tilbageværende KLC Erhverv forretninger, ifølge dem selv, har fået godt 1.500 virksomheder fordelt på 15.000 brugere.

– “Vi er stadig i opbygningsfasen, men hver dag øges kundedatabasen. Det har været et langt sejt træk, men vores oplevelse er, at mange virksomheder stadig efterspørger en fast kontaktperson, og nogen man kan ringe til, hvis tingene ikke kører. Men jeg tror aldrig, at jeg har arbejdet så hårdt for noget,” slutter Mikkel Dodt Fregerslev.

Erhvervsløsningerne der sælges, er ikke længere låst til TDC. Erhvervskunderne kan selv vælge om de vil benytte TDC, Telia/Telenor eller 3’s netværk.

Mere til historien

Sagen om TDC’s ændrede erhvervsfokus viser, hvor vanskeligt det kan være, at ændre gamle koncepter og samle det under en ny hat. På blot tre år er 12 centre i samarbejdet reduceret til kun fire.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer