Gamle TDC Erhvervscenter-partnere genopstår i ny kæde

0

KLC Erhverv er den nye tele-erhvervskæde. Den opstår på resterne af opsagte TDC Erhvervscenter forretninger.

KLC Erhverv
KLC Erhverv

Efter en turbulent tid er en række af de opsagte partnere under TDC Erhvervscenter, nu parate med deres nye fremtid.

12 af de tidligere TDC Erhvervscenter butikker er gået sammen under navnet KLC Erhverv. I det nye samarbejde vil der være 150 ansatte og en omsætning på 150-200 millioner kroner.

Kundegrundlaget er det samme segment som TDC Erhvervscenter satser på. Det vil sige offentlige og halvoffentlige myndigheder, og ikke privatkunder.

KLC Erhverv åbner officiel den 1. marts 2015, hvor TDC Erhvervscenter skiltet tages ned, og erstattes med KLC Erhverv.

I modsætning til TDC Erhvervscenter vil KLC Erhverv være i stand til at sælge løsninger fra flere forskellige teleoperatører, og ikke kun TDC, som det tidligere har været tilfældet.

– ”På grund af en konkurrenceklausul kan jeg endnu ikke sige hvilke, men jeg opfatter det som en stor fordel at kunne tilbyde kunderne præcis den løsning, de ønsker uden at være bundet til en bestemt operatør,” fortæller kædedirektør Keld Scheel i KLC Erhverv.

Det nye samarbejde omfatter butikker i følgende byer: Hjørring, Aalborg, Randers, Thisted, Silkeborg, Holstebro, Varde, Vejle, Horsens, Brøndby, København og Lyngby.

KLC er en forkortelse for Kommunikation Løsnings Center.

KLC har også, som vi tidligere har beskrevet, et samarbejde med Atea. I december 2014 meldte Atea ud, at navnet på det nye fællesskab ville blive Erhvervscenter Power By Atea, men det er nu ændret til KLC Erhverv.

Mere til historien

Efter TDC opsagde samarbejdsaftalerne omkring TDC Erhvervscenter har konkurser ramt et par af de tidligere forretninger. Ifølge Computerworld har TDC Mobil Center Sønderjylland og TDC Erhvervscenter Næstved indgivet konkursbegæring.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer