Gamle TDC Erhvervscenter-partnere genopstår i ny kæde

KLC Erhverv er den nye tele-erhvervskæde. Den opstår på resterne af opsagte TDC Erhvervscenter forretninger.

KLC Erhverv

KLC Erhverv

Efter en turbulent tid er en række af de opsagte partnere under TDC Erhvervscenter, nu parate med deres nye fremtid.

12 af de tidligere TDC Erhvervscenter butikker er gået sammen under navnet KLC Erhverv. I det nye samarbejde vil der være 150 ansatte og en omsætning på 150-200 millioner kroner.

Kundegrundlaget er det samme segment som TDC Erhvervscenter satser på. Det vil sige offentlige og halvoffentlige myndigheder, og ikke privatkunder.

KLC Erhverv åbner officiel den 1. marts 2015, hvor TDC Erhvervscenter skiltet tages ned, og erstattes med KLC Erhverv.

I modsætning til TDC Erhvervscenter vil KLC Erhverv være i stand til at sælge løsninger fra flere forskellige teleoperatører, og ikke kun TDC, som det tidligere har været tilfældet.

– ”På grund af en konkurrenceklausul kan jeg endnu ikke sige hvilke, men jeg opfatter det som en stor fordel at kunne tilbyde kunderne præcis den løsning, de ønsker uden at være bundet til en bestemt operatør,” fortæller kædedirektør Keld Scheel i KLC Erhverv.

Det nye samarbejde omfatter butikker i følgende byer: Hjørring, Aalborg, Randers, Thisted, Silkeborg, Holstebro, Varde, Vejle, Horsens, Brøndby, København og Lyngby.

KLC er en forkortelse for Kommunikation Løsnings Center.

KLC har også, som vi tidligere har beskrevet, et samarbejde med Atea. I december 2014 meldte Atea ud, at navnet på det nye fællesskab ville blive Erhvervscenter Power By Atea, men det er nu ændret til KLC Erhverv.

Mere til historien

Efter TDC opsagde samarbejdsaftalerne omkring TDC Erhvervscenter har konkurser ramt et par af de tidligere forretninger. Ifølge Computerworld har TDC Mobil Center Sønderjylland og TDC Erhvervscenter Næstved indgivet konkursbegæring.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram