De mest populære baggrundsartikler i 2017

0

OVERBLIK: Vi har samlet de 10 mest læste baggrundsartikler fra 2017. Tjek her nogle af de artikler, der har mere substans og noget til tænkehatten.

Vi har nu sagt farvel til 2017 og goddag til 2018. Et år vi er sikre på byder på en masse spændende nyheder. Men inden vi alt for hurtigt ser frem til nyhederne, så vil vi lige se lidt tilbage på de mest læste baggrundsartikler, som vi har bragt i 2017.

Noget af det, der for alvor fik fokus var kameraet på smartphones. Det gik fra at være ét kamera til at være et dual-kamera. Men det var ikke nok – for der var også en række telefoner, som blev kåret til de bedste i DxOMarks tests. Derfor blev der pludselig sat spørgsmålstegn ved disse tests.

Nogle af de mest læste artikler i år omhandler også DxOMarks test og troværdigheden af disse, samt hvordan dual-kameraet fungerer.

Du kan også blive klogere på VoLTE, Qi-trådløs opladning, Android One og fremtidens SIM-kort eSIM. Du finder baggrundsartikler omkring disse emner herunder, da de alle er blandt de 10 mest læste baggrundsartikler i 2017.

De 10 mest læste baggrundsartikler i 2017

  1. Kan du stole på kameratests fra DxOMark?
  2. To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet
  3. Hvilken smartphone har en god antenneforbindelse?
  4. Hvad er VoLTE – Voice over LTE?
  5. Bag om Qi-trådløs opladning
  6. Dankort på mobilen – sådan fungerer det
  7. Derfor stiger dit mobilabonnement
  8. Hvad er Android One? Kom tæt på den særlige rene Android-version
  9. Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort
  10. Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE – du behøver ikke vente på 5G

Hvis du har idéer til nogle interessante ting, som du gerne vil have undersøgt nærmere, og der kunne danne grundlag for nye baggrundsartikler. Ja, så skriv gerne dine idéer til disse herunder. Så ser vi om det er noget vi kan få undersøgt i 2018. Du kan også maile forslag til [email protected]

Du finder alle vores baggrundsartikler i fanen ”Baggrund”.

Mere til historien

Du kan også se hvilke artikler, der var de 10 mest læste artikler i 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer