De mest populære baggrundsartikler i 2017

OVERBLIK: Vi har samlet de 10 mest læste baggrundsartikler fra 2017. Tjek her nogle af de artikler, der har mere substans og noget til tænkehatten.

Vi har nu sagt farvel til 2017 og goddag til 2018. Et år vi er sikre på byder på en masse spændende nyheder. Men inden vi alt for hurtigt ser frem til nyhederne, så vil vi lige se lidt tilbage på de mest læste baggrundsartikler, som vi har bragt i 2017.

Noget af det, der for alvor fik fokus var kameraet på smartphones. Det gik fra at være ét kamera til at være et dual-kamera. Men det var ikke nok – for der var også en række telefoner, som blev kåret til de bedste i DxOMarks tests. Derfor blev der pludselig sat spørgsmålstegn ved disse tests.

Nogle af de mest læste artikler i år omhandler også DxOMarks test og troværdigheden af disse, samt hvordan dual-kameraet fungerer.

Du kan også blive klogere på VoLTE, Qi-trådløs opladning, Android One og fremtidens SIM-kort eSIM. Du finder baggrundsartikler omkring disse emner herunder, da de alle er blandt de 10 mest læste baggrundsartikler i 2017.

De 10 mest læste baggrundsartikler i 2017

  1. Kan du stole på kameratests fra DxOMark?
  2. To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet
  3. Hvilken smartphone har en god antenneforbindelse?
  4. Hvad er VoLTE – Voice over LTE?
  5. Bag om Qi-trådløs opladning
  6. Dankort på mobilen – sådan fungerer det
  7. Derfor stiger dit mobilabonnement
  8. Hvad er Android One? Kom tæt på den særlige rene Android-version
  9. Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort
  10. Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE – du behøver ikke vente på 5G

Hvis du har idéer til nogle interessante ting, som du gerne vil have undersøgt nærmere, og der kunne danne grundlag for nye baggrundsartikler. Ja, så skriv gerne dine idéer til disse herunder. Så ser vi om det er noget vi kan få undersøgt i 2018. Du kan også maile forslag til [email protected]

Du finder alle vores baggrundsartikler i fanen ”Baggrund”.

Mere til historien

Du kan også se hvilke artikler, der var de 10 mest læste artikler i 2017.

Sirenen - det skal dine børn vide

GUIDE: Inden det nye system til beredskabsmeddelelser i Danmark går i luften bør forældre tale med deres børn.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Sirenen – dette skal du vide om beredskabsmeddelelser på mobilen

BAGGRUND: S!renen er det nye system til beredskabsmeddelelser i Danmark. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Så farlig er TikTok

BAGGRUND: TikTok spionerer på dig og deler dine data med den kinesiske regering. Eller gør de? Hvor farligt er det at bruge appen?

(mere…)
Så vild er den nye kunstige intelligens

BAGGRUND: Teknologier som ChatGPT og DALL-E skriver selv artikler, laver billeder og svarer på komplicerede spørgsmål. Læs hvor vildt det er.

(mere…)
De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram