Det læste du i 2017: De mest populære nyhedsartikler

OVERBLIK: 2017 har været sprængfyldt med spændende lanceringer og konkurser. Her et tilbageblik på året der gik.

Igen i år har vi på MereMobil.dk forsøgt, at følge mobilbranchen både i ind- og udland. Og det har igen i år været ret begivenhedsrigt. Sidste år fik vi i Danmark to nye mobilselskaber, Plenti og Tjeep, men inden for det første år måtte Tjeep trække stikket og indsende en konkursbegæring.

Plenti blev efterfølgende solgt til TDC.

En anden dansk spiller på mobilmarkedet, mobilproducenten Lumigon, var også nødsaget til, at indgive en konkursbegæring. Lumigon forsøgte sig med dansk designede smartphones. Det har de gjort siden 2009. Men eventyret sluttede altså i 2017. Helt præcis blev konkursbegæringen indgivet 30. august 2017.

 - Lumigon har indgivet konkursbegæring

Det er dog tydeligt, at jubilæumsåret for Apples iPhones har haft stor interesse ved vore læsere. iOS 11 og dette års iPhones er på 6 ud af 10 pladser, når det kommer til de mest læste artikler i år.

2017 var også året, hvor Nokia returnerede til mobilmarkedet. Dette fik særlig stor opmærksomhed, da de lancerede en opdateret version af den ikoniske Nokia 3310. Samme opmærksomhed har deres smartphones ikke fået, selvom de har de nyeste Android-opdateringer osv. Det bliver spændende om Nokia har mere held med disse i 2018.

Rygterne svirrer allerede nu om Nokia 6 (2018).

- Nokia på vej med Nokia 6 i 2018 version 

Du kan herunder se de 10 mest læste nyhedsartikler på MereMobil.dk 2017. Læs også vores seneste nyheder.

De mest læste nyheder i 2017

  1. iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering
  2. iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark
  3. Fri dataroaming i EU denne sommer
  4. Sådan bliver iPhone 8 – her er hvad vi forventer
  5. 11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone
  6. Så små er forskellene på iPhone 8 og iPhone 7
  7. Galaxy S7’ejere har problemer med Android 7.0-opdatering
  8. Du kommer til at vente længe på iPhone X
  9. Hvad er Amazon Prime Video?
  10. Tjeep er gået konkurs – fuglene er styrtet

Du kan også følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

Igen i 2018 er MereMobil.dk klar til at dække mobilbranchen i både ind- og udland. Du kan derfor også følge med hver dag på MereMobil.dk og i første uge af januar er CES-messen klar til start. Mobile World Congress 2018 bliver et andet højdepunkt, hvor rygterne netop nu svirrer om, at Samsung vil afsløre Galaxy S9.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram