Hvad er Amazon Prime Video?

Amazons videotjeneste har snart et år på bagen herhjemme. Men hvad er Prime Video for en størrelse?

“The Man in the High Castle“, “Transparent” og “The Grand Tour“ – Top Gears åndelige efterfølger. De tre serier er tre eksempler på produktioner som internetbutikken Amazon selv står bag. Og de kan kun opleves på tjenesten Amazon Prime Video. Streamingtjenesten byder dog også på andre ikke-eksklusive produktioner. Eksempelvis “Band of Brothers” og “Super Bad”.

For tiden kører Amazon med en kampagne for sin videotjeneste. Den givere danskerne mulighed for at prøve tjenesten gratis i én uge. Og kan man lide tjenesten koster det de første seks måneder 2.99 euro eller godt 25 kroner per måned.

 - Netflix abonnementer stiger – for nogen

Efter et seks måneder til halv pris stiger abonnementet, men der er stadig langt til eksempelvis Netflix og ViaPlay, der koster henholdsvis 79 og 89 kroner per måned.

Til hele familien

I sit PR-materiale slår Amazon selv på tromme for, at man tilbyder alle familiens medlemmer underholdning. Som nævnt har Prime Video flere egen-producerede serier for voksne. Men der er også programmer til børn. Eksempler tæller bl.a. “Wishenproof” og “The Snowy Day Special”.

Familiens gamer behøver dog ikke se skuffet til, mens lillesøster bliver underholdt og mor kokkererer til “Transparent”. For Amazon Prime Video inkluderer også et medlemskab til videotjenesten Twitch.

På Twitch streamer et hav af gamere et væld af forskellige spil. Og med Amazon Prime Video har man adgang til en reklamefri udgave. Derudover giver Twitch Prime, som programmet hedder, giver også ret til eksklusive emojis, som kan bruges, når man chatter på siden.

 - Netflix har åbnet for offline-brug – download dine favoritfilm og serier

Amazon tilbyder ligesom flere af sine konkurrenter, at man kan downloade visse film og serier, så man kan se dem uden internet. Det kræver dog, at man bruger app’en, som er tilgængelig på iOS og Android.

Mere til historien

Amazon har ifølge Business Insider betalt tæt på 1,5 milliarder kroner til Jeremey Clarkson, James May og Richard Hammond for deres medvirken i The Grand Tour.

Amazon vil konkurrere med Elon Musk

Trådløse internethastigheder med op til 1 Gbps bliver virkelighed, når Amazon er klar med deres konkurrent til Elon Musks Starlink.

(mere…)
Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
Eksperter: Amazon kommer snart

Der har længe svirret rygter om, at Amazon vil åbne på det danske marked. Nu spår flere eksperter, at det sker snart.

(mere…)
Amazon Echo rykker tættere på Danmark

KORT NYT: Amazon Echo og Amazon Dot har nu adgang til lokalt indhold her i Danmark.

(mere…)
Google og Amazon klar med flotte regnskaber

KORT NYT: Coronakrisen har ikke ramt de store teknologivirksomheders regnskaber. Flere har netop afleveret regnskaber og bedre omsætninge end forventet.

(mere…)
Musikstreaming oplever nedgang i væksten

Det globale marked for online musikstreaming har oplevet mindre vækst i andet kvartal af 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram