Hvad er Amazon Prime Video?

Amazons videotjeneste har snart et år på bagen herhjemme. Men hvad er Prime Video for en størrelse?

“The Man in the High Castle“, “Transparent” og “The Grand Tour“ – Top Gears åndelige efterfølger. De tre serier er tre eksempler på produktioner som internetbutikken Amazon selv står bag. Og de kan kun opleves på tjenesten Amazon Prime Video. Streamingtjenesten byder dog også på andre ikke-eksklusive produktioner. Eksempelvis “Band of Brothers” og “Super Bad”.

For tiden kører Amazon med en kampagne for sin videotjeneste. Den givere danskerne mulighed for at prøve tjenesten gratis i én uge. Og kan man lide tjenesten koster det de første seks måneder 2.99 euro eller godt 25 kroner per måned.

 – Netflix abonnementer stiger – for nogen

Efter et seks måneder til halv pris stiger abonnementet, men der er stadig langt til eksempelvis Netflix og ViaPlay, der koster henholdsvis 79 og 89 kroner per måned.

Til hele familien

I sit PR-materiale slår Amazon selv på tromme for, at man tilbyder alle familiens medlemmer underholdning. Som nævnt har Prime Video flere egen-producerede serier for voksne. Men der er også programmer til børn. Eksempler tæller bl.a. “Wishenproof” og “The Snowy Day Special”.

Familiens gamer behøver dog ikke se skuffet til, mens lillesøster bliver underholdt og mor kokkererer til “Transparent”. For Amazon Prime Video inkluderer også et medlemskab til videotjenesten Twitch.

På Twitch streamer et hav af gamere et væld af forskellige spil. Og med Amazon Prime Video har man adgang til en reklamefri udgave. Derudover giver Twitch Prime, som programmet hedder, giver også ret til eksklusive emojis, som kan bruges, når man chatter på siden.

 – Netflix har åbnet for offline-brug – download dine favoritfilm og serier

Amazon tilbyder ligesom flere af sine konkurrenter, at man kan downloade visse film og serier, så man kan se dem uden internet. Det kræver dog, at man bruger app’en, som er tilgængelig på iOS og Android.

Mere til historien

Amazon har ifølge Business Insider betalt tæt på 1,5 milliarder kroner til Jeremey Clarkson, James May og Richard Hammond for deres medvirken i The Grand Tour.

Amazons køb af iRobot blokeres måske af Margrethe Vestager

Det ser sort ud for Amazons opkøb af iRobot, som ventes blokeret af EU-Kommissionen.

(mere…)
EU spænder ben for Amazons opkøb af iRobot

EU-Kommissionen har meddelt Amazon, at det kan være skadeligt for konkurrencen, hvis de godkender opkøbet af iRobot.

(mere…)
Amazon er åbnet på dansk

Nu kan du købe ind på Amazon – på dansk.

(mere…)
Amazon.dk kan snart være en realitet

Der har været rygter længe, men nu tyder det på, at Amazon gør klar til en dansk lancering.

(mere…)
Amazon vil konkurrere med Elon Musk

Trådløse internethastigheder med op til 1 Gbps bliver virkelighed, når Amazon er klar med deres konkurrent til Elon Musks Starlink.

(mere…)
Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram