Netflix har åbnet for offline-brug – download dine favoritfilm og serier

0

Nu kan du downloade indhold fra Netflix og se det senere – selvom du er uden netforbindelse. Offline-download fra Netflix virker til iOS og Android.

Download indhold til offlinevisning på Netflix (Foto: The Verge)
Download indhold til offlinevisning på Netflix (Foto: The Verge)

Der har været skriverier om det i lang tid, men nu er det altså langt om længe en realitet. Streamingtjenesten Netflix har gjort det muligt, at downloade indhold, så det kan afspilles på et senere tidspunkt – også uden internetadgang. Det oplyser Netflix US på Twitter.

 – Netflix begrænser kvaliteten for mobilbrugere

Den nye offline-funktion er gjort tilgængelig i forbindelse med den nyeste opdatering af Netflix-applikationen, der findes til både iOS og Android. Denne blev udsendt 30. november 2016.

Dermed er der altså mulighed for, at downloade film og serier til enten en computer, mobil eller tablet og se indholdet uden internetforbindelse. Det kan enten være på lange flyrejser, på ferier eller andet.

Allerede i sommer hed det sig på rygtebørsen, at Netflix ville komme med offline-funktionen inden årets udgang og det holdt altså stik. Netflix har tidligere afvist at tilføje en lignende funktion til deres tjeneste, men nu er offline-funktionen altså en realitet.

Ikke alt indhold kan ses offline

Det er langt fra alt indholdet på Netflix, som kan downloades. Men det indhold, som kan, er let at genkende med download-knappen. Brugeren skal blot trykke på download og efterfølgende er indholdet tilgængeligt under menupunktet “mine downloads”.

Indtil videre kan du blandt andet se serier som Stranger Things, The Crown, Narcos, Orange is the New Black, samt nogle udvalgte film offline. Det skriver The Verge.

MereMobil.dk har undersøgt det, og det virker til, at et bredt udvalg af både dansk og udenlandsk indhold er understøttet.

Flere titler vil over tid få mulighed for offline visning, oplyser Netflix.

 – Danskerne får adgang til ALT indhold på Netflix

Du kan vælge to forskellige kvalitetsniveauer til download. Så har du enheder med begrænset lagringsplads, så kan du downloade i lavere kvalitet for at optage mindre plads på enheden. Ligesom funktionen kan indstilles så den kun virker på Wi-Fi-forbindelser.

Offline-download af Netflix er tilgængelig på Android og iOS enheder, men husk at opdatere app’en.

Mere til historien

Netflix er ikke først med at tilbyde offline-funktionen. Amazon Instant Video og Viaplay har det begge. At tjenesterne giver mulighed for download kræver nye aftaler med rettighedsindehaverne i forhold til “blot” streaming.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer