Nokia på vej med Nokia 6 i 2018 version

0

RYGTE: Mobilproducenterne arbejder på 2018-modellerne allerede nu. Og Nokia er på vej med Nokia 6 (2018). Læs mere her.

Nokia 6 (Foto: Nokia)
Nokia 6 (Foto: Nokia)

I 2017 gjorde Nokia comeback på smartphonemarkedet i en ny ”startopstilling”. Den første smartphone i ”det nye Nokia” var Nokia 6, som blev offentliggjort i januar 2017. Bag det nye Nokia er HMD Global. Du kan i vores podcast om Nokia høre mere om hvordan det hele hænger sammen.

 – Nokia 6 lanceres globalt

Selvom de nye Nokia-telefoner ikke har været den store salgssucces i 2017, så er Nokia altså tilbage.

HMD Global ser også ud til at mene det seriøst. I hvert fald arbejder de på de kommende modeller. En kommende ”Nokia 6 (2018)” er netop blevet certificeret af TENAA i Kina. Dette er et must, hvis en producent ønsker at sælge deres enheder i Kina.

Der er endnu ikke billeder eller specifikationer tilgængelige for den nye model. Det skriver GSMArena.com.

– LÆS OGSÅ: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Tidligere lækkede oplysninger har dog gået på, at vi skal forvente en 5,5 tommer skærm med 18:9 format, Snapdragon 630 processor, 4 GB RAM, 32 GB intern hukommelse og måske et dual-kamera. Fingeraftrykslæseren vil blive flyttet til bagsiden, hvilket formentlig betyder skærmen er kant-til-kant.

Modelnummeret på telefonen er TA-1054 og vil komme i en dual-SIM version. Det er naturligvis bare rygter. Hvor meget der holder stik vil 2018 afsløre.

 – Nu kommer Nokia 8 til Danmark i en eksklusiv version

Det er spændende at se om 2018 bliver året, hvor Nokia atter får succes med deres mobiltelefoner. Hvad tror du 2018 bringer for Nokia? Skriv gerne dine tanker i vores kommentarfelt herunder.

Mere til historien

Nokia-telefonerne kommer med “ren Android”, hvilket også betyder, at de er hurtige til at udsende både store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer til deres modeller.

Læs også:
Nokia har slået Google i hastighed på opdatering

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer