Apple Pay bydes velkommen hos Coop og Dansk Supermarked

Dansk Supermarked og Coop har meldt sig klar til at tage imod Apple Pay, når tjenesten rulles ud i Danmark inden årets udgang.

Apple Pay

Apple Pay (Foto: Apple)

Da Apple offentliggjorde deres kvartalsregnskab i august kom de også med nyheden om, at deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay rammer det danske marked inden årets udgang.

Nu melder både Dansk Supermarked og Coop sig klar til, at lade kunderne betale med Apple Pay, når Apple er klar til at lade danskerne benytte tjenesten.

Begge kæder har ellers tidligere meldt fra overfor MobilePay. MobilePay har tidligere været udbredt til alle Føtex, Netto og Bilka butikker i Danmark, men har aldrig været inde hos Coop. Coop har deres egen mobilbetalingstjeneste – og har også oplyst, at de har døren på klem for MobilePay.

- TIP: Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Apple Pay

Apple Pay (Foto: Apple)

Apple kommer med en forretningsmodel, som butikkerne ikke kan sige nej til. Apple Pay er nemlig gratis både for forbrugerne og butikkerne. Det er i stedet bankerne, der kommer til at betale til Apple, hvis Apple Pay benyttes.

 - Apple Pay kan koste din bank penge

- ”I Dansk Supermarked kan kunderne godt betale med Apple Pay, hvis de ønsker det,” siger kommunikationskonsulent Kasper Reggelsen.

- ”Når der er kundeinteresse for at betale med Apple Pay, vil vi tilbyde det,” siger Jens Juul Nielsen, kommunikationsdirektør i COOP.

Sådan lyder meldingerne fra både Dansk Supermarked og Coop, ifølge Ugebrev.dk.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at Apple Pay kan blive stort i Danmark. Rigtigt mange danskere har nemlig en iPhone i lommen.

Apple Pay kan modtages i alle de butikker, som i dag kan modtage kontaktløse Dankort. Derfor vil det ikke koste butikkerne noget, at åbne op for betaling med Apple Pay.

Det er endnu uvist, hvornår Apple præcis udruller Apple Pay. Eneste melding er, at det vil ske inden årets udgang.

Mere til historien

Apple Pay fungerer på iPhone-modeller fra iPhone 6 eller nyere.

Læs også:
- Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram