Apple Pay bydes velkommen hos Coop og Dansk Supermarked

9

Dansk Supermarked og Coop har meldt sig klar til at tage imod Apple Pay, når tjenesten rulles ud i Danmark inden årets udgang.

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

Da Apple offentliggjorde deres kvartalsregnskab i august kom de også med nyheden om, at deres mobilbetalingstjeneste Apple Pay rammer det danske marked inden årets udgang.

Nu melder både Dansk Supermarked og Coop sig klar til, at lade kunderne betale med Apple Pay, når Apple er klar til at lade danskerne benytte tjenesten.

Begge kæder har ellers tidligere meldt fra overfor MobilePay. MobilePay har tidligere været udbredt til alle Føtex, Netto og Bilka butikker i Danmark, men har aldrig været inde hos Coop. Coop har deres egen mobilbetalingstjeneste – og har også oplyst, at de har døren på klem for MobilePay.

TIP: Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Apple Pay
Apple Pay (Foto: Apple)

Apple kommer med en forretningsmodel, som butikkerne ikke kan sige nej til. Apple Pay er nemlig gratis både for forbrugerne og butikkerne. Det er i stedet bankerne, der kommer til at betale til Apple, hvis Apple Pay benyttes.

 – Apple Pay kan koste din bank penge

– ”I Dansk Supermarked kan kunderne godt betale med Apple Pay, hvis de ønsker det,” siger kommunikationskonsulent Kasper Reggelsen.

– ”Når der er kundeinteresse for at betale med Apple Pay, vil vi tilbyde det,” siger Jens Juul Nielsen, kommunikationsdirektør i COOP.

Sådan lyder meldingerne fra både Dansk Supermarked og Coop, ifølge Ugebrev.dk.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at Apple Pay kan blive stort i Danmark. Rigtigt mange danskere har nemlig en iPhone i lommen.

Apple Pay kan modtages i alle de butikker, som i dag kan modtage kontaktløse Dankort. Derfor vil det ikke koste butikkerne noget, at åbne op for betaling med Apple Pay.

Det er endnu uvist, hvornår Apple præcis udruller Apple Pay. Eneste melding er, at det vil ske inden årets udgang.

Mere til historien

Apple Pay fungerer på iPhone-modeller fra iPhone 6 eller nyere.

Læs også:
Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer