Benchmarkmåling afslører hint om Oreo på Huawei Mate 9

1

KORT NYT: Måske er en Android 8.0 Oreo opdatering snart på vej til Huawei Mate 9.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 er spottet på en benchmarkmåling med Android 8 (Foto: Huawei)

En benchmark-måling afslører mange detaljer om mobilen, der testes. Og nu viser benchmark-data fra Geekbench, at nogen et sted i verden sidder med en Huawei Mate 9, der kører på Android 8.0 Oreo. Det skriver GSMarena.

Det er naturligvis ikke en garanti for en snarlig udrulning af Android 8.0 til Mate 9, men det viser, at der i hvert fald arbejdes med det i kulisserne.

På MereMobil.dk holder vi naturligvis øje med Huaweis kommende opdateringer. Ikke mindst i lyset af, at Huawei Mate 10 bliver præsenteret i detaljer i den kommende måned.

Google vil nu sikkerhedscertificere Android-telefoner.

De mange Android-producenter har travlt med at se nærmere på Android 8.0. Senest er en række Motorola Moto-telefoner blevet meldt ind på listen over Oreo-opdateringer. Til Nokia 8 forventes også en stor software-opdatering inden længe. I august var Sony klar med listen over hvilke Xperia-telefoner, der får opdateringen. Det samme er tilfældet for HTC.

OVERBLIK: Dette skal du vide om Android 8.0 Oreo

Mere til historien

Selvom Oreo er offentliggjort så er det stadig Android Nougat og ældre versioner, der ses på Googles liste over markedsandelene for Android-udgaverne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer