Disse Moto-telefoner opdateres til Android 8.0 Oreo

Motorola har nu meldt ud, hvilke smartphones i deres Moto lineup, der bliver opdateret til Android 8.0 Oreo. Se listen her.

Selv en forholdsvis billig telefon som Moto G5S bliver opdateret til Android 8.0

Det Lenovo-ejede mobilbrand Motorola har været rimeligt tydelige omkring deres tilgang til softwareopdateringer af Moto-serien, og denne form for åbne kommunikation fortsætter.

Det er nu officielt meldt ud på Motorolas blog, hvilke Moto telefoner der vil kunne opdateres til Android 8.0. Der gives ikke eksakte datoer. I stedet nævnes blot ”starting this fall”. Altså at opdateringerne begynder at komme ud her i efteråret.

- Dette skal du vide om Android 8.0

Listen omfatter også telefoner som Moto G5 og Moto G5 Plus. Det er telefoner til henholdsvis godt Sponseret link 1.600 kroner og cirka Sponseret link 2.300 kroner (dagspriser iflg. Pricerunner). Dermed understreger Motorola, at man ikke behøver at købe en meget dyr telefon, før der kan forventes store opdateringer.

Da jeg anmeldte Moto Z2 Play, der også er på listen, kom Lenovo med følgende udmelding.

– “Motorola Moto Z2 Play vil som minimum modtage to store opdateringer til Android i produktets levetid. Dvs. vores kunder skal forvente at modtage både 8.0 inden længe, samt efterfølgende næste store opdatering. Vi bestræber os ligeledes på at udsende sikkerhedsopdateringer så ofte som muligt​”.

- Motorola Moto X4 – design til mellemklassen

Det er ikke så tit producenterne melder så tydeligt ud omkring enkeltstående produkter. Vi kan kun håbe, at linjen fortsætter fremadrettet. Det er i hvert fald noget vi holder øje med.

Opdatering: Moto G4 og Moto G4 Plus er tilføjet listen herunder efter ny udmelding fra Motorola.

Moto-telefoner der opdateres til Android 8.0 Oreo

 • Moto Z
 • Moto Z Droid
 • Moto Z Force Droid
 • Moto Z Play
 • Moto Z Play Droid
 • Moto Z2 Play
 • Moto Z2 Force Edition
 • Moto X4
 • Moto G4
 • Moto G5 Plus
 • Moto G5
 • Moto G5 Plus
 • Moto G5S
 • Moto G5S Plus

På MereMobil.dk holder vi dig løbende opdateret om de opdateringer, der specifikt vedrører produkter, som er tilgængelige i vores markedsområde.

- Motorola arbejder på en selv-reparerende skærm

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at Nokia overhalede Google i hastighed på udrulning af sikkerhedsopdateringerne til Android for september. Nokia 5 og 6 er nu opdateret, men topmodellen Nokia 8 mangler stadig, at få sikkerhedsopdateringen.

Læs også:
- Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram