Denne uges mobilnyheder – uge 31

UGE 31: Androids omdømme på sikkerhed er elendigt. Apple har lækket iPhone 8. Apple Pay kommer til Danmark i 2017. Dette er blot lidt af ugens nyheder.

Ugens nyhederVi kunne i denne uge fortælle, at Samsung måske åbner op for mobilbetalingsløsningen Samsung Pay så den også omfatter andre telefoner, der ikke er Samsung-telefoner. Det vil uden tvivl stille dem bedre i konkurrencen mod de andre mobilbetalingsløsninger som f.eks. Apple Pay.

Samsung Pay åbnes måske for “ikke Samsung”-telefoner

Apple oplyste i forbindelse med fremlæggelsen af deres årsregnskab, at de er på vej med Apple Pay på det danske marked. Det er uvist præcis, hvornår mobilbetalingsløsningen er klar herhjemme, dog skulle det være inden årsskiftet.

Der er efterhånden kun en uges tid tilbage af skoleferien de fleste steder. Det betyder også, at mange efterhånden er kommet retur fra deres ferie. Nogle af disse kan ende med en dyr telefonregning på trods af fri roaming i EU. Grunden til dette er, at der nogle steder er adgang til netværk, som ikke hører under EU. Eksempelvis i Grækenland eller omkring Monaco.

Sådan forsøger teleselskaberne at undgå dyr roaming på EU-rejsen

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 31

  1. Android har et elendigt omdømme på sikkerhed – er du ligeglad?
  2. Apple har lækket iPhone 8
  3. Hvilken smartphone har en god antenneforbindelse?
  4. Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple
  5. Huawei Mate 10 afsløres i oktober måned
  6. Galaxy S8 Active – specifikationerne er lækket
  7. Sådan vælger du den bedste smartphone
  8. PlayStation Plus abonnement stiger markant
  9. Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay
  10. Nu dropper Huawei discount-telefonerne

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”. 

Du kan desuden deltage i vores konkurrence om et eksemplar af HTC U11.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram