Denne uges mobilnyheder – uge 23

0

UGE 23: Læs alt om Apples opdaterede produkter og om iOS 11, macOS High Sierra og meget andet. Her er ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyhederApple har i den forgangne uge afholdt deres årlige WWDC-udviklerkonference. Vanen tro startede WWDC med åbningskeynoten mandag aften. Man må også sige, at Apple havde en masse spændende ting i ærmet.

De kunne blandt andet fortælle, at de opdaterer alle deres MacBooks, iMacs, iPads m.m. Derudover gav de også en smagsprøve på de ting, som vi kan forvente af det kommende iOS 11 til iPhone og iPad, samt macOS High Sierra og watchOS til Apple Watch. Helt som forventet lancerede Apple også en højttaler, der har fået navnet HomePod. Denne kan du læse mere om her.

Generelt kan du læse mere om de mange nyheder fra Apple i nyhedsoversigten – blot find dagene mandag den 6. juni og tirsdag den 7. juni 2017.

HTC har vi tidligere i år dømt ude. Særligt da de lancerede HTC U Ultra. Men med HTC U11 må vi sige, at HTC er på banen igen. Stærkere end nogensinde – du kan læse vores uddybende anmeldelse, hvor HTC U11 faktisk kaldes for HTCs bedste smartphone nogensinde.

 – TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone, nogensinde

OnePlus har også i den forgangne uge meldt ud, at de vil afsløre OnePlus 5 ved en global event tirsdag den 20. juni 2017. Telefonen er angiveligt allerede lækket.

 – OnePlus har udsendt invitationer til OnePlus 5 lanceringsevent

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 23

  1. TEST: Sony Xperia XZ Premium – den bliver du glad for
  2. Dette håber vi Apple lancerer på mandag
  3. iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering
  4. OnePlus 5 – her er den
  5. TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone, nogensinde
  6. Nokia 6, 5 og 3 – pris og tilgængelighed
  7. Sådan undgår du elendige datahastigheder i EU
  8. Med iOS 11 begynder iPad at minde om Macbook
  9. OnePlus 2 får ikke Android 7.0 Nougat
  10. Ny iPad Pro får større skærm uden at fylde mere

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer