OnePlus 2 får ikke Android 7.0 Nougat

5

OnePlus oplyser nu, at OnePlus 2 ikke vil få Android 7.0 Nougat opdateringen.

OnePlus logo
OnePlus logo

OnePlus kom lidt i modvind tidligere på året. En række brugere mente, at de lod gamle kunder i stikken blandt andet med manglende opdateringer på ældre telefoner.

Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Nu oplyser OnePlus, at en officiel OxygenOS-opdatering baseret på Android 7.0 Nougat ikke kommer til OnePlus 2. Det skriver Pocketnow.com.

Nyheden er opsnappet på XDA-Developers forum, hvor der i et brev fra OnePlus support står følgende.

– ”Selvom vi gerne ville give OnePlus 2 den seneste opdatering, så har vi altså valgt at stoppe opdateringer for ældre enheder. Men vi vil fortsat yde garanti for vores brugere og leverer opdateringer og support bedst muligt – også for OnePlus 2-brugere,” sådan lyder det i brevet fra kundeservice.

 – OnePlus 5-event rygtes til 15. juni 2017

OnePlus har ikke tidligere specificeret, hvor længe de vil yde support for OnePlus 2 eller OnePlus X – for den sags skyld.

Derimod har OnePlus forsikret OnePlus 3-ejere om, at de vil modtage opdateringer næsten samtidig med OnePlus 3T. I sidste uge meldte OnePlus ud, at Android O-opdateringen vil komme til både OnePlus 3 og OnePlus 3T.

 – OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O

Det har altid været formodet, at understøttelsen af opdateringer ville være to år, men OnePlus 2 har eksempelvis kun været understøttet i cirka 21-22 måneder. Og fejlrettelser m.m. har været langvarige.

Mere til historien

OnePlus X-brugere har måtte kæmpe for at få Android 6.0 Marshmallow opdateringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer