OnePlus 5-event rygtes til 15. juni

0

RYGTE: OnePlus har endnu ikke meldt noget officielt ud, men rygterne svirrer om, at de vil offentliggøre OnePlus 5 medio juni.

OnePlus 5 teaser (KIlde: Pocketnow.com)
OnePlus 5 teaser (KIlde: Pocketnow.com)

Mobilproducenten OnePlus har endnu ikke meldt noget officielt ud om lanceringen af OnePlus 5. Men rygterne svirrer nu om, at den kinesiske producent vil offentliggøre OnePlus 5 under en event i Kina torsdag den 15. juni 2017. Det skriver Pocketnow.com.

OnePlus 5 – de seneste rygter

Det er en reklame for lanceringen, der angiveligt er spottet. Og skal man tro oplysningerne, så afholdes den altså i den kinesiske by Shenzhen torsdag den 15. juni 2017.

OnePlus 5 teaser (KIlde: Pocketnow.com)
OnePlus 5 teaser (KIlde: Pocketnow.com)

OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM

Afholder OnePlus event den 15. juni er det ugen efter, at Apple har afholdt deres årlige WWDC-udviklerkonference.

MereMobil.dk vil holde dig opdateret når der kommer nogle officielle meldinger fra OnePlus. Indtil nu er det som sagt kun rygter og spekulationer. Men der har trods alt gennem længere tid floreret rygter om, at lanceringen ville finde sted i løbet af sommeren.

OnePlus 5 topper benchmark-test

Mere til historien

Teleselskabet 3 er pt. eksklusiv forhandler af OnePlus 3T på det danske marked. Så hvis man ønsker at købe telefonen hos en dansk forhandler, så er det altså 3 der har den. MereMobil.dk testede 3T tidligere i år og var meget begejstret. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer