OnePlus 5 – de seneste rygter

OnePlus har bekræftet, at de i løbet af sommeren vil lancerer en ny topmodel, der får navnet OnePlus 5. Vi har her samlet de seneste rygter.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T var en af ​​de bedste budget-smartphones i 2016. Enheden bød på high-end specs til overkommelige priser til sammenligning med rivalerne.

 – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

I år har den kinesiske fabrikant så afsløret at vi igen kan forvente en avanceret smartphone som de ønsker skal udfordre Galaxy S8 og LG G6, men til meget lavere priser som vi kender fra OneFone.

1: Navnet

Tallet 4 anses for at være et uheldig nummer i Kina på grund af dets tilknytning til døden. Derfor bliver navnet på den næste OnePlus-telefon OnePlus 5. Dette har OnePlus bekræftet overfor The Verge. I selvsamme interview fortalte de også, at mange af deres medarbejdere er fan af den tidligere NBA basketball spiller Robert Horry, hvis trøje havde nummer fem.

 – Bekræftet: OnePlus 5 lanceres nu til sommer

Uanset begrundelsen for navnet vil OnePlus altså hoppe direkte til nummer fem, på trods af at det kan forvirre flere forbrugere.

OnePlus er dog ikke det eneste kinesiske selskab, der undgår nummeret fire. Vivo, for eksempel, er heller ikke de største fans af nummeret og har ofte fulgt samme procedure.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

2: Udgivelsesdato

Udgivelsesdatoen for OnePlus 5, er svær at konkretisere da virksomheden ikke følger en specifik årlig udgivelsesplan. OnePlus 1 blev lanceret i april 2016, OnePlus 2 i juli 2015 og OnePlus 3 i juni, som derefter blev fulgt af 3T i november.

Dog har firmaet afsløret til The Verge at projektet vil blive stablet på benene engang i sommer. Derfor er vores bedste gæt, at telefonen, vil blive annonceret i slutningen af ​​juni eller i juli 2017.

 – OnePlus 5 er vist lige på trapperne

Traditionen tro plejer OnePlus dog at udgive deres telefoner ret kort tid efter de bliver annonceret. Heriblandt blev OnePlus udgivet et par dage efter annonceringen.

3: Specs

Ligesom sin forgænger forventes det at OnePlus 5 vil være udstyret med en 5,5-tommers AMOLED-skærm, med enten Full HD eller QHD-opløsning, derudover vil den muligvis komme med afrundede kanter.

Telefonens hjerte vil blive drevet frem med Snapdragon 835 chipsæt, der også findes i Samsung Galaxy S8 og Xiaomi Mi 6. Enheden vil derudover muligvis komme med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Der har også været rygter, som mente den kommer med 8 GB RAM.

 – RYGTE: OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM

Derudover vil der være en fingeraftryksscanner placeret på forsiden og et større batteri på 3.600 mAh. OnePlus 3T har et batteri med en kapacitet på 3.400 mAh. Derudover vil telefonen naturligvis understøtte virksomhedens Dash Charge-teknologi, som sandsynligvis vil blive endnu bedre i år med muligheden for endnu hurtigere opladning.

Det forventes også at OnePlus 5 vil have en dual-kamera opsætning på bagsiden som vil blive placeret vandret. Det er dog usikkert på nuværende tidspunkt om telefonen vil have et hovedtelefonstik. Vi forventer dog, at det muligvis også bliver inkluderet. Carl Pei, en af medstifterne lavede nemlig en afstemning om dette på Twitter, hvor flertallet stadigvæk mente at hovedtelefonstik hørte til på en smartphone. Hvad angår software, vil OnePlus 5 køre den nyeste version af Android Nougat med OxygenOS, hvilket giver gode muligheder for et interaktivt og funktionelt OS.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

4: Design

Ligesom sine forgængere, forventes OnePlus 5 at have et meget simpelt design, der ikke skiller sig ud fra mængden. Nogle rygter hævder, at den vil have et metallegeme og derved ligne forgængeren OnePlus 3T, mens andre siger, at selskabet vælger et glasdesign i år.

 – 3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

De af jer der håber at enheden vil have et bezel-less design, som Samsung Galaxy S8 eller LG G6 vil nok blive skuffet. Intet er dog bekræftet endnu, så vi bliver nødt til at vente på den officielle annoncering for at se, om dette er sandt eller ej.

5: Pris

En af de ting, som for alvor har været medvirkende til, at OnePlus-enhederne er så populære blandt forbrugerne, er, at de tilbyder høj kvalitet til billige penge. Eller sådan var det i hvert fald tidligere. Det er dog her værd at bemærke, at selskabet har valgt at øge prisen lidt for hver ny model. OnePlus 1 startede på 299 $, og efterfølgeren fik prismærke på 329 $, mens OnePlus 3 kunne købes for 399 $. 3T, er dermed den dyreste OnePlus-enhed til dato med en startpris på $ 439.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

 – 3 også klar med OnePlus tilbehør

Så det er ikke helt utænkeligt, at OnePlus 5 vil være dyrere end sin forgænger. Hvor meget er uvist. Vores bedste gæt er at de nok ikke vil prøve at sælge den for mere end $ 500. Der er dog en lille chance for at prisen, vil være den samme som 3T, hvilket vi tror på kunne blive en populær satsning.

Mere til historien

Det er dog ikke kun priserne på OnePlus-telefonerne der er steget i de forgangne år. Eksempelvis er Samsungs telefoner i Galaxy S-serien blevet trinvis dyrere år for år. Dermed er det noget, som alle producenter har gjort. Det er også spændende at se, hvordan det vil påvirke OnePlus’ priser, at de nu blandt andet er kommet i sortiment hos teleselskabet 3. Ligesom det ligner de vil etablere sig som de øvrige producenter på det danske marked.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram