OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM

RYGTE: Nogle af specifikationerne på den næste topmodel fra OnePlus er lækket – og angiveligt kommer den med 8 GB RAM. Se specifikationerne her.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Rygterne om den næste topmodel fra OnePlus svirrer allerede nu og det forlyder, at den vil komme med hele 8 GB RAM og en højere skærmopløsning. Det er blandt andet den kinesiske hjemmeside PCPOP, som oplyser dette.

Vi har tidligere skrevet, at den næste topmodel fra OnePlus vil få navnet OnePlus 5 og altså ikke OnePlus 4, som ellers ville være naturligt efter OnePlus 3. Grunden til dette er, at “fire” er et ulykkestal i hjemlandet. Da det udtales som ordet ”død”.

 – OnePlus kommer ikke med OnePlus 4

Men ifølge PCPOP kommer OnePlus 5 med 8 GB RAM. Altså dobbelt så meget som Galaxy S8. Dermed bliver OnePlus 5 formentlig en af de første telefoner med hele 8 GB RAM. OnePlus 3 var også en af de første telefoner, som kom på markedet med 6 GB RAM.

Derudover skulle OnePlus 5 også komme med Qualcomm Snapdragon 835-processoren. Batteriet skulle blive på 3.000 mAh, men processoren bruger angiveligt 40 procent mindre strøm i forhold til eksempelvis Snapdragon 821.

Desuden ventes det også, at skærmen på OnePlus 5 vil få en WQHD-opløsning på 1.440 x 2.560 pixels. Om formatet bliver ala det der er på LG G6 og Samsung Galaxy S8’erne er uvist.

En mulig pris på enheden er også sluppet ud. Og det ventes, at den vil få en pris på 500 dollars, hvor forgængeren OnePlus 3T havde en startpris på 439 dollars.

Du skal ikke forvente en afsløring af enheden før sommeren / sensommeren.

Mere til historien

Det danske teleselskab 3 har indgået et eksklusivt samarbejde med OnePlus, der blandt andet inkluderer OnePlus 3T. Men da det eksklusive samarbejde på det danske marked løber til november, så vil det nok også inkluderer en kommende topmodel. Du kan læse vores fyldestgørende test af OnePlus 3T her.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram