3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

4

Det ser ud til, at teleselskabet 3 har gjort det rigtige ved at få telefonen OnePlus 3T i sortiment. Salget går forrygende godt.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

3 har netop offentliggjort hvilke telefoner, som blev de mest solgte i april måned hos teleselskabet. Det kunne tyde på, at 3’s satsning med telefonen OnePlus 3T er rigtig. Selvom Samsung netop har haft dansk salgsstart på deres topmodeller dette forår med Galaxy S8 og Galaxy S8+, så er OnePlus kravlet op ad listen.

3-kunder har taget flot imod OnePlus 3T

I marts indtog 3T fjerdepladsen, men nu er den altså kommet op på andenpladsen – kun overhalet af iPhone 7.

– ”OnePlus 3T har klaret sig rigtig godt! Den er på to måneder strøget ind på en 2. plads over de mest solgte mobiler – og det ser ud til at fortsætte. Det er super fedt, når man tager en chance og laver en eksklusiv aftale med et brand som OnePlus, at det så bliver en så stor succes,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet.

TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Du kan se de fire store teleselskabers Top 10-liste over de mest solgte smartphones i april måned her.

Mere til historien

Teleselskabet 3 har fået OnePlus 3T eksklusivt i sortiment i Danmark frem til november. Det betyder også, at OnePlus formentlig når at lancerer mindst en model yderligere inden samarbejdet altså ikke længere er eksklusivt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer